Sport

CS Mioveni – Dinamo 2-1. „Câinii” pierd dramatic, cu două goluri luate în prelungiri. Cum arată clasamentul

Dinamo a pierdut dramatic la Mioveni, în etapa a 20-a din Casa Pariurilor Liga 1, după ce a condus cu 1-0 până în minutul 90+3. În zece deplasări din acest sezon, „câinii” nu au obținut niciun punct!
16.12.2021 | 19:30
CS Mioveni  Dinamo 21 Cainii pierd dramatic cu doua goluri luate in prelungiri Cum arata clasamentul
ADVERTISEMENT
16-12-2021
17:34

Cum arată clasamentul după CS Mioveni - Dinamo 2-1

Dinamo a pierdut din nou în deplasare în Casa Pariurilor Liga 1 și a bifat a zecea înfrângere din tot atâtea posibile în acest sezon. „Câinii” rămân pe locul 15 în clasament, unul direct retrogradabil, dar distanța față de prima poziție ce duce la baraj s-a mărit la 6 puncte.

16-12-2021
15:28

CS Mioveni - Dinamo 2-1 (Sanoh 90+3 pen., B. Rusu 90+5 / Sorescu 63 pen.)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+5: GOOOL CS MIOVENI! Bogdan Rusu îl învinge pe Iliev cu un șut de la marginea careului

Min. 90+2: GOOOL CS MIOVENI! Iliev intervine greșit la un  corner, apoi îl lovește pe Rusu și se acordă penalty.

Min. 65: La Dinamo, Nunic intră în locul lui Itu.

Min. 63: GOOOL DINAMO! Același Sorescu transformă lovitura de la 11 metri.

Min. 62: Sorescu pătrunde în careu, este faultat de Balaur și arbitrul Costreie dictează penalty.

Min. 58: Corner pentru gazde, Garutti trimite cu capul din 6 metri fix în brațele lui Iliev.

Min. 46: Mircea Rednic îl înlocuiește la pauză pe Țîră cu Ivanovski.

Min. 45+1: Iliev scoate de la vinclu lovitura de cap a lui Garutti.

Min. 43: Blănaru scapă singur, însă luftează incredibil la 10 metri de poartă și îi permite lui Iliev să rețină mingea.

Min. 34: Șutul lui Buziuc din marginea careului mare trece peste poartă.

Min. 20: Evoluție absolut penibilă a lui Dinamo până în acest moment, care este înghesuită pur și simplu în propriul careu. Jucătorii lui Mircea Rednic abia dacă au trecut de 3-4 ori centrul terenului în primele 20 de minute.

Min. 18: Lovitură liberă de la 25 de metri lateral dreapta pentru gazde, mingea este aruncată în careu, iar Scarlatache reia periculos cu capul din 7-8 metri peste poartă.

Min. 12: Oancea pătrunde în careu pe dreapta, șutează puternic la colțul lung, dar balonul trece pe lângă poartă.

Min. 2: Rusu trimite periculos din careu, Iliev respinge in extremis, însă jucătorul gazdelor reluase balonul cu mâna și vede cartonașul galben.

Min. 1: A început partida.

16-12-2021
14:03

Echipele de start la CS Mioveni - Dinamo

  • CS Mioveni: Ducan – Balaur, Scarlatache, Garutti – Oancea, Panait, Dumitriu, Burnea – Buziuc, Rusu, Blănaru. Rezerve: Popescu – Rădescu, Iacob, Șerbănică, Toma, Sanoh, Vereș, Coșereanu, Dat. Antrenor: Alexandru Pelici
  • Dinamo: Iliev – A. Radu, Pinto, Ehmann, Kainourgios – Itu, Răuță, Carp, Torje – Țîră, Sorescu. Rezerve: Eșanu, Glukahovic, Grigore, Popa, Amzar, Măgureanu, Ivanovski, Nunic, Bordușanu. Antrenor: Mircea Rednic

Meciul CS Mioveni – Dinamo are loc joi, 16 decembrie, cu începere de la ora 17:30, în cadrul etapei a 20-a din Casa Pariurilor Liga 1. Este un meci al zonei retrogradării, ambele echipe fiind ameninţate de această situaţie. CS Mioveni ocupă locul 13, cu 17 puncte, Dinamo penultima poziţie, a 15-a, cu 12 puncte.

Unde se joacă meciul CS Mioveni – Dinamo

Întâlnirea CS Mioveni – Dinamo se desfăşoară joi, 16 decembrie, de la ora 17:30, pe stadionul Orăşenesc din localitatea argeşeană şi va fi un meci cu public în tribune, ceea ce permite şi fanilor dinamovişti să fie prezenţi cel puţin în număr de patru-cinci sute de persoane.

ADVERTISEMENT

Cei care vor să urmărească pe viu partida pot intra pe stadion numai prezentând certificatul COVID, care să demonstreze faptul că posesorul său are schema completă de vaccinare sau a trecut prin boală în intervalul ultimelor şase luni.

Cine transmite la TV partida CS Mioveni – Dinamo

Partida CS Mioveni – Dinamo se joacă joi, 16 decembrie, de la ora 17:30, pe stadionul „Orăşenesc” din Mioveni, în etapa a 20-a din Casa Pariurilor Liga 1 şi este transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi urmări şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Mioveni este o zi cu cer variabil, mai mult înnorat, dar cu şanse extrem de mici de a cădea precipitaţii. Temperatura maximă a zilei va atinge 7 grade, în jur de 5 grade la ora meciului. Jocul a fost încredinţat arbitrului Sorin Costreie din Buftea.

Ce jucători lipsesc din confruntarea CS Mioveni – Dinamo

La gazde, antrenorul Alexandru Pelici se poate considera un om norocos la acest meci. În etapa a 20-a din sezonul regulat, aproape de încheierea anului, „galben-verzii” sunt în formulă completă, nu au jucători importanţi indisponibili şi acest joc extrem de important îl pot aborda cu tot ce au mai bun la această oră.

ADVERTISEMENT

La Dinamo, situaţia e exact la polul opus. Doar mijlocaşul Espinosa nu e încă prezent la antrenamente, deşi a depăşit perioada de accidentare, acum fiind în refacere. În schimb, lista celor neconvocaţi de Mircea Rednic şi la care „Puriul” vrea să renunţe în iarnă este impresionantă şi cuprinde nu mai puţin de zece nume: Filip, Matei, Vestenicky, Bani, Mihaiu, Neicuțescu, Moldoveanu, Dudea, Crețu, Nica.

Echipele probabile la CS Mioveni – Dinamo

  • CS Mioveni: Ducan – Garutti, Scarlatache, A. Iacob – Rădescu, Sanoh, Panait, Toma, Șerbănică – Blănaru, B. Rusu. Antrenor: Alexandru Pelici
  • Dinamo: Iliev – Gluhakovici, Pinto, R. Grigore, Kainourgios – Carp, Răuță, Bordușanu – Torje, Ivanovski, Sorescu. Antrenor: Mircea Rednic
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic e decis să taie în carne vie

La acest meci, avem doi tehnicieni care nu trăiesc deloc confortabil sfârşitul de an. Alexandru Pelici se poate aştepta oricând la o demitere din partea temperamentalului primar din Mioveni, Ion Georgescu, mai ales dacă nu va lua toate punctele cu o contracandidată la supravieţuire.

La Dinamo, Mircea Rednic a primit votul de încredere al conducerii, deşi prima sa victorie a venit abia etapa trecută, cu mult noroc, 1-0 cu Chindia. Puriul e decis să taie în carne vie, să renunţe la o listă lungă de jucători şi să aducă alţii în iarnă.

Cote la pariuri pentru jocul CS Mioveni – Dinamo

Acest meci extrem de important pentru configuraţia clasamentului în zona sa inferioară se anunţă destul de echilibrat. Pentru bookmakeri, victoria Miovenilor este mai plauzibilă decât cea a lui Dinamo. Gazdele au cotă 2,20 pentru cele trei puncte, oaspeţii – 3,30 şi cotă 1,45 dacă înscriu un gol.

În tur, pe stadionul Dinamo, CS Mioveni a dat lovitura graţie golului marcat de Bogdan Rusu în a doua repriză. Dinamo a redescoperit gustul succesului abia etapa trecută, cu Chindia, după 15 jocuri în care a pierdut sau a făcut cel mult egal.

ADVERTISEMENT