Sport

PCH a îngropat Dinamo la Mioveni! Cum au pierdut „câinii” meciul din cauza scandărilor rasiste!

PCH a îngropat Dinamo la Mioveni. Din cauza scandărilor rasiste ale fanilor dinamovişti, "câinii" lui Mircea Rednic au pierdut cu două goluri încasate în prelungiri.
16.12.2021 | 19:16
PCH a ingropat Dinamo la Mioveni Cum au pierdut cainii meciul din cauza scandarilor rasiste
Moussa Sanoh, fotbalistul lui CS MIoveni, victima scandărilor rasiste. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Confruntarea dintre CS Mioveni şi Dinamo a fost stopată de arbitrii după golul de 1-0 marcat de Sorescu, în minutul 62, din lovitură de pedeapsă. Minutele de întrerupere i-au costat scump pe dinamovişti, care au plătit în prelungiri.

“Centralul” Sorin Costreie şi asistenţii Ionel Dumitru şi Florin Păunescu au mers la centrul terenului şi au oprit meciul după ce fanii dinamovişti au avut scandări rasiste la adresa lui Moussa Sanoh.

ADVERTISEMENT

PCH i-a îngropat pe “câini”! Cum a pierdut Dinamo meciul din cauza scandărilor rasiste

Jucătorii nu au ştiut în primă fază ce se întâmplă, însă Sorin Costreie a întrerupt meciul timp de câteva minute, interval în care a stat alături de brigada sala centrul terenului pentru a se calma spiritele.

După patru minute, arbitrul a fluierat reluarea meciului, însă scandările galeriei dinamoviste nu s-au oprit. Şi lucrurile s-au întors ca un bumerang împotriva “câinilor”.

ADVERTISEMENT

Sanoh, intimidat când executa lovitura de pedeapsă! Fanii au imitat zgomote de maimuţă

În prelungiri, CS Mioveni a primit o lovitură de pedeapsă după o gafă a portarului Plamen Iliev. Moussa Sanoh a fost executantul loviturii de pedeapsă.

Deşi din tribune s-au auzit zgomote care imită maimuţele, Moussa Sanoh a transformat lovitura de pedeapsă.

ADVERTISEMENT

Din cauza pauzei forţate de scandările rasiste, arbitrul a acordat şase minute de prelungiri. Mioveni a egalat în minutul 90+2, însă gazdele au fost pe val şi au continuat să atace.

Nu avea să fie finalul meciului pentru că CS Mioveni a dat lovitură prin şutul perfect al lui Rusu, din minutul 90+5 care a adus victoria pentru Mioveni.

ADVERTISEMENT

Dinamo pierde trei puncte uriaşe în lupta pentru evitarea retrogradării

Dinamo pierde trei puncte uriaşe în lupta pentru evitarea retrogradării. După succesul cu Chindia, “câinii” sperau să plece cu puncte şi de la Mioveni, însă totul a fost pierdut în minutele de prelungire.

Ironia sorţii face ca aceste minute de prelungire să fie acordate din cauza scandărilor rasiste ale fanilor dinamovişti. “Câinii” rămân penultimii în clasamentul din Liga 1, la şase lungimi de FC U Craiova, echipă care a obţinut trei puncte importante împotriva celor de la Chindia Târgovişte, graţie victoriei cu 2-0.

Dinamo încheie anul în Casa Pariurilor Liga 1 luni, de la ora 20:30, împotriva celor de la Farul Constanţa. Meciul se joacă pe stadionul Dinamo.

ADVERTISEMENT
Tags: