Sport

CS Mioveni – FCSB 1-1. Roș-albaștrii, un nou pas greșit în lupta pentru titlu. Video

FCSB a ratat o șansă uriașă de a se apropia la doar trei puncte de liderul CFR Cluj, după 1-1 cu CS Mioveni. Malcom Edjouma a reușit, însă, primul său gol în tricoul roș-albastru.
19.02.2022 | 18:33
CS Mioveni  FCSB 11 Rosalbastrii un nou pas gresit in lupta pentru titlu Video
ADVERTISEMENT
19-02-2022
16:30

CS Mioveni - FCSB 1-1 (Balaur 45/Edjouma 7)

FCSB a obținut doar un punct, scor 1-1, pe terenul celor de la CS Mioveni și a ratat astfel o șansă uriașă de a se apropia la doar trei lungimi de liderul CFR Cluj. Elevii lui Toni Petrea au deschis scorul după doar 7 minute de joc, prin Edjouma, aflat la primul său gol în tricoul roș-albastru, dar s-au văzut egalați chiar în momentul în care se pregăteau să intre la cabine, după o acțiune finalizată de Balaur, care a profitat de mai multe devieri ale balonului.

Min. 90+5: Final de meci.

Min. 90+4: Oct. Popescu încearcă o execuție pretențioasă, de la marginea careului, dar mingea trece peste poarta piteștenilor.

Min. 82: Roș-albaștrii se întrec în ratări. Servit excelent de Oct. Popescu, Tănase șutează din apropierea porții, I. Popescu respinge, mingea sare la Burlacu, acesta își încearcă la rândul său norocul, dar Șerbănică reușește să respingă de pe linia porții.

Min. 73: Ocazie uriașă pentru FCSB. Edjouma pasează superb în adâncime pentru Cordea, care centrează în fața porții, dar Burlacu și Vali Gheorghe trec pe lângă minge, iar apoi gazdele izbutesc să respingă.

Min. 69: Schimbare la FCSB. Intră Burlacu în locul lui Stoica.

Min. 66: Se intensifică atacurile roș-albaștrilor. Cordea îi pasează pe culoar lui Stoica, dar I. Popescu iese la timp din poartă și îndepărtează pericolul.

Min. 64: Ocazie FCSB. Oct. Popescu profită de eroarea unui adversar și sprintează spre poartă, din lateral stânga, dar nu-și face bine pașii și iese cu mingea în afara terenului.

Min. 53: O nouă schimbare la FCSB. Ov. Popescu intră în locul lui Crețu.

Min. 46: Schimbare la FCSB. Vali Gheorghe intră în locul lui Sorin Șerban. Începe repriza secundă.

Min. 45: Goool CS Mioveni! Cu ajutorul unor devieri succesive ale balonului, Rusu trimite în fața porții pentru Balaur, care îl învinge pe Vlad din câțiva metri, la capătul unei lovituri libere executate perfect de Buziuc. Pauză pe arena din Mioveni.

Balaur îl învinge pe Vlad din câțiva metri, la capătul unei lovituri libere executate perfect de Buziuc.

Min. 42: Buziuc șutează de la distanță, însă Vlad e atent și reține fără probleme.

Min. 37: Ratare uriașă CS Mioveni. Burnea reia cu capul spre poartă după un corner, mingea ajunge la Garutti, care trimite cu genunchiul dintr-o poziție ideală, dar izbește bara transversală.

Min. 24: Servit excelent în partea dreaptă de Olaru, Ianis Stoica intră în careu și șutează năprasnic, dar mingea se duce mult peste poarta apărată de Popescu.

Min. 7: Goool FCSB! Edjouma trimite cu capul în plasă după o lovitură liberă executată de Tănase și își trece astfel în cont primul său gol pentru roș-albaștri.

Min. 1: A început partida.

Vezi aici cele mai importante faze

CS MIOVENI: I. Popescu – Garutti, Al. Iacob, Balaur – Rădescu, Dumitriu, Vereș, Burnea – Dat, Rusu, Buziuc; REZERVE: Sima, Șerbănică, Panait, Sanoh, Raicea, Coșereanu, Mitrea, Blănaru, Tomczyk; ANTRENOR: Alex Pelici.

FCSB: A. Vlad – V. Crețu, Vinicius, I. Cristea, Șerban – Olaru, Edjouma, Fl. Tănase – Cordea, Ianis Stoica, Oct. Popescu; REZERVE: Târnovanu, A. Miron, Șut, Dumiter, Burlacu, V. Gheorghe, Ov. Popescu, Perianu, Oaidă; ANTRENOR: Toni Petrea.

Claudiu Keșeru nu a prins nici de această dată foaia de joc, așa cum s-a întâmplat și la partida cu Academica Clinceni. Atunci, Gigi Becali a motivat că nu era nevoie de atacantul în vârstă de 35 de ani și că era genul de meci în trebuiau să prindă minute jucătorii tineri. Etapa trecută, Keșeru a avut o evoluție bună, el oferind o pasă de gol la reușita lui Vali Gheorghe, care a adus victoria roș-albaștrilor, scor 3-2.

Meciul Mioveni – FCSB are loc sâmbătă, 19 februarie, cu începere de la ora 19:55, în cadrul etapei a 27-a din Casa Pariurilor Liga 1. Înaintea acestui meci argeşenii ocupă locul 13, cu 27 de puncte, primul de baraj, iar FCSB, cu 58 de puncte, se află pe poziţia a doua, la şase lungim de liderul CFR Cluj, care joacă duminică, acasă, cu Rapid.

Unde se joacă meciul Mioveni – FCSB

Întâlnirea Mioveni – FCSB se dispută sâmbătă, 19 februarie, de la ora 19:55, pe stadionul Orăşenesc din localitatea argeşană, în etapa a 27-a din Casa Pariurilor Liga 1 şi ca de obicei, atunci când musafirul se numeşte FCSB su alt nume important din prima divizie, este aşteptată cu interes de către localnici.

ADVERTISEMENT

Există solicitări de bilete de pe raza întregului judeţ Argeş, dar cei care vor fi norocoşi să poată intra pe un stadion care nu poate fi ocupat maxim decât la 50 la sută din capacitate, vor trebui să prezinte ori certificatul COVID ori unul dintre cele două teste, PCR de 72 ore sau antigen de 24 de ore, negativ.

Cine transmite la TV partida Mioveni – FCSB

Partida Mioveni – FCSB se joacă sâmbătă, 19 februarie, de la ora 19:55, pe stadionul Orăşenesc din localitate, în etapa a 27-a din Casa Pariurilor Liga 1 şi este transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi viziona şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Mioven este o zi ca de primăvară, cu soare din abundenţă şi o temperatură care ajunge la prânz la 14 grade, dar care la ora partidei va fi în jur de 6-7 grade, adică optimă, fără nici un pericol de precipitaţii. O vreme care îns, spun prognozele, se va schimba brusc dumiunică, ploaie şi maxim 8 grade. Meciul va fi condus de craioveanul George Găman, fratele jucătorului de la Universitatea.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Mioveni – FCSB

Antrenorul Alexandru Pelici are deranjat sistemul defensiv tocmai înaintea unui meci în care se ştie că adversarul joacă tot timpul cu faţa la poartă, exercitând permanentă presiune în jumătatea adversă. Fundaşul central Scarlatache şi unul dintre laterali, Oancea, sunt suspendaţi.

ADVERTISEMENT

La FCSB singurul jucător absent continuă să fie fundaşul Ionuţ Panţâru, care mai are destul de mullt până să poată reveni la antrenamente. Proscrisul Claudiu Keşeru se află în lot, dar Toni Petrea va începe cu un trio de atac foarte tânăr: Vasile Gheorghe – Ianis Stoica – Octavian Popescu.

Mihai Stoica laudă antrenorul Miovenilor

FCSB nu va avea un meci foarte uşor la Mioveni, echipa lui Alexandru Pelici fiind recunoscută pentru felul în care se apără, extrem de organizat, fără a lăsa spaţii adversarului. De altfel, managerul FCSB, Mihai Stoica a ţinut să evidenţieze că din punctul său de vedere doi sunt tehnicienii care se remarcă în campionat: Alexandru Pelici şi Marius Croitoru.

ADVERTISEMENT

Însă FCSB trebuie să desfacă neapărat lacătul defensivei argeşene şi să ia cele trei puncte pentru că mai este foarte puţin, trei etape, până la încheierea sezonului regulat şi nu trebuie făcute greşeli care să ducă la mărirea distanţei faţă de liderul CFR Cluj, cea de şase puncte.

Cote la pariuri pentru jocul Mioveni – FCSB

FCSB este favorită la victorie în acest meci la o cotă foarte bună, variind între 1,60-1,70, iar argeşenii, dacă reuşesc să producă surpriza, au cotă de 5,80-5,90. Un gol înscris de Mioveni are cotă excelentă, 1,90 iar carianta şansă dublă 1X este cotată la 2,25. Şi numărul de goluri pentru acest meci are cote foarte bune. Over 1,5 ajunge la 1,45.

Avem un singur meci direct jucat recent, cel din acest sezon, câştigat de FCSB pe teren propriu cu 3-0. Pentru alte partide trebuie să ne întoarcem în timp, ultima dată în 2012 şi cât s-a jucat atunci, şase meciuri, toate au fost câştigate de FCSB, cele de la Mioveni la diferenţe minime.

ADVERTISEMENT