Sport

CS Mioveni – Rapid 0-2. Giuleștenii câștigă clar și urcă pe primul loc în Liga 1

Rapid București se impune cu 2-0 la Mioveni grație golurilor marcate de Dragoș Grigore și Adrian Bălan și urcă pe primul loc cu maximum de puncte după primele două etape.
23.07.2021 | 22:12
CS Mioveni  Rapid 02 Giulestenii castiga clar si urca pe primul loc in Liga 1
ADVERTISEMENT
23-07-2021
18:33

Mioveni - Rapid 0-2 (Grigore 42, Bălan 54)

FINAL DE MECI! Rapid București se impune cu 2-0 în confruntarea cu Mioveni 

Min. 80: Mioveni este mai prezentă în atac și încearcă să revină, însă Rapid rezistă și este aproape de al doilea succes!

Min. 54Goool Rapid! Adrian Bălan înscrie simplu, după o pasă în fața porții a lui Nicolae Carnat

Min. 45: A început a doua repriză!

PAUZĂ! După primele 45 de minute, Rapid conduce cu 1-0!

Min. 42: GOOOOOOOL Rapid! Dragoș Grigore deschide scorul pentru “vișinii”! 

VEZI GOLUL AICI!

Min. 30: Fără multe evenimente în prima jumătate de oră! 

Min. 10: Meci liniștit în primele 10 minute!

Min. 1: Start de meci!

23-07-2021
18:32

Nocturna s-a aprins la Mioveni! Meciul se desfășoară normal

Nocturna și-a revenit după 10 minute și meciul se desfășoară fără întârziere. 

23-07-2021
18:23

Meciul este în pericol! Nocturna s-a stins la Mioveni

Cu 10 minute înainte de startul meciului dintre Mioveni și Rapid, nocturna s-a stins. Conform regulamentului, se va aștepta maximum o oră pentru remedierea problemei. Ion Crăciunescu a spus la Digi: „Sper să se aprindă într-o oră nocturna! De la ora de începere se așteaptă 60 de minute, dacă nu se rejoacă după 24 de ore. Dacă revine și cade în timpul meciului, nu se mai ia în considerare nimic. Se acordă o singură dată o oră, după meciul se suspendă”

23-07-2021
16:50

Echipele de start la CS Mioveni - Rapid București

  • CS Mioveni: Popescu – Oancea, Balaur, Iacob, Șerbănică – Toma, Panait, Dumitriu, Rădescu – Rusu – Blănaru. Rezerve: Ducan, Scarlatache, Chindriș, Buziuc, Garutti, Dat, Coșereanu, Massaro, Cristea. Antrenor: Alexandru Pelici
  • Rapid: Moldovan – Săpunaru, Grigore, Sousa, Iordache – Crepulja – Carnat, Ilie, Bălan, Albu – Hlistei. Rezerve: Drăghia, Barbu, Costin, Goge, Despa, Dandea, Pânoiu, Moise, Florică. Antrenor: Mihai Iosif

Meciul Mioveni – Rapid are loc vineri, 22 iulie, cu începere de la ora 21:30, în cadrul etapei a 2-a din Liga 1. Este întâlnirea dintre două foste colege în play-off-ul de promovare din Liga 2, din care bucureștenii au intrat direct în primul eșalon de pe locul 2 iar Mioveni a reușit să facă acest pas după barajul cu Hermannstadt.

Unde se joacă meciul CS Mioveni – Rapid

Confruntarea Mioveni – Rapid se dispută pe stadionul echipei argeșene, Stadionul Orășenesc, vineri, 22 iulie, de la ora 21:30, în etapa a 2- din Liga 1, fiind prima apariție pe teren propriu, în fața suporterilor, pentru băieții pregătiți de Alexandru Pelici, cel considerat artizanul promovării.

ADVERTISEMENT

Va fi multă animație vineri seară la Mioveni, altfel un loc destul de linșitit, pentru că mii de fani ai Rapidului și-au anunțat intenția de a veni la meci, însă doar o parte dintre ei vor putea face acest lucru cu adevărat, arena din Mioveni nefiind una uriașă și în plus pot asista doar 50 la sută din capacitate, pentru a respecta normele antiCOVID.

Cine transmite la TV partida Mioveni – Rapid

Partida Mioveni – Rapid se joacă vineri, 22 iulie, de la ora 21:30, pe Stadionul Orășenesc din localitatea argeșeană, în etapa a 2-a din Liga 1 și este televizată în direct pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus dar o mai puteți urmări și pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Mioveni este o vreme călduraosă, dar nu caniculară iar la ora jocului se preconizează o temperatură optimă, în jur de 25 de grade. Posibilitatea de a ploua este foarte redusă, astfel încât cei prezenți se pot bucura de un spectacol de calitate. Pe care va căuta să-l arbitreze cât mai bine Adrian Cojocaru din Galați.

Ce jucători importanți lipsesc din întâlnirea CS Mioveni – Rapid

Antrenorul Alexandru Pelici nu are mari probleme de efectiv. Singurul care ar putea lipsi, acuzând probleme musculare, este atacantul Ștefan Blănaru, dar nu este o mare problemă, pentru că Bogdan Rusu reprezintă o soluție viabilă pentru înlocuirea celui accidentat.

ADVERTISEMENT

La Rapid lucrurile stau la fel, cu deosebirea că nu avem nici un accidentat, ci un jucător care a primit acceptul clubului de a evolua pentru naționala olimpică la Tokyo, gest lăudabil din partea conducerii giuleștene. Asta pentru că este vorba de Antonio Sefer, unul dintre jucătorii de bază pentru Mihai Iosif.

Giuleștenii au ambiții foarte mari

Rapid nu se mulțumește cu faptul că a reușit să revină după șase ani în primul eșalon. Ambițiile sunt mari și cu siguranță pentru aceasta este încă nevoie de întărirea lotului, deși achizițiile făcute sunt de valoare, cu foarte experimentații Săpunaru, Dragoș Grigore și Junior Morais în apărare, Albu și Romario Moise la mijloc.

ADVERTISEMENT

Dovadă că așa stau lucrurile și că un singur vârf, Adrian Bălan, nu este suficient este faptul că în cursul săptămânii Mihai Iosifa primit forțe proaspete, un jucător care a trecut în carieră și pe la Juventus. Și Daniel Niculae spune că se lucrează în continuare la alte mutări.

Cote la pariuri pentru jocul CS Mioveni – Rapid

Este un meci foarte echilibrat și pentru casele de pariuri, care văd totuși un ușor avantaj pentru echipa bucureșteană. Rapid a primit cotă de 2,50 la victorie, în timp ce argeșenii au 2,85. Egalul, care nu este deloc exclus, ajunge la cota de 3,10. Nu e considerat un meci bogat în goluri, motiv pentru care la total goluri peste 1,5 cota e de 1,40.

Mioveni și Rapid s-au întâlnit până acum în Liga 1 și Liga 2 de mai multe ori. Până în 2019 am consemnat patru victorii clare pentru giuleșteni în prima divizie, după care situația s-a echilibrat și argeșenii au reușit două succese și două egaluri iar numărul victoriilor rapidiste a ajuns la șase.

ADVERTISEMENT