Life

Mira a primit replici dure din partea fanilor, după ce și-a promovat melodia printr-un sărut cu Mario Fresh: Puteai să ai respect față de Alexia Eram

Mira și Mario Fresh sunt subiectul fierbinte au ultimelor zile, după ce au lansat împreună o piesă care a fost marcată în prealabil de un sărut între ei.
17.11.2021 | 18:06
Mira a primit replici dure din partea fanilor dupa ce sia promovat melodia printrun sarut cu Mario Fresh Puteai sa ai respect fata de Alexia Eram
ADVERTISEMENT

Cântăreața a fost aspru criticată de fani pentru poza în care apare alături de iubitul Alexiei Eram. Vedeta a primit foarte multe replici dure din partea internauților.

Și-a promovat melodia „Deziubește-mă” printr-un sărut cu fostul protejat al lui Alex Velea, lucru care nu a fost deloc văzut cu ochi buni de oameni ținând cont că artistul are o relație.

ADVERTISEMENT

Mira nu a ținut cont de faptul că Mario Fresh și Alexia Eram formează un cuplu de mai bine de 4 ani și pentru asta a fost taxată dur.

Mira, aspru criticată legat de sărutul cu Mario Fresh. Ce spun internauții despre promovarea piesei

Mai mult decât atât, oamenii nu au apreciat scandalul iscat de lansarea piesei dintre Mira și Mario Fresh. Internauții susțin că s-a mers prea departe cu promovarea melodiei.

ADVERTISEMENT

Fanii cred cu tărie că îndrăgita vedetă de 26 de ani nu a avut deloc respect pentru Alexia Eram, influencerița cu care cântărețul are o relație de dragoste.

„Proastă promovare și intrigă, dacă melodia e una bună nu are nevoie de scandal, bine că Andrei și-a văzut de drumul lui, caracterul omului se vede și prin fapte subtile.

ADVERTISEMENT

Puteai să pui altă poză și să ai puțin respect față de iubita lui că nu e actor, e cântăreț, sunt foarte mulți cântăreți cu relații seriose/familii ce nu promovează așa ceva”.

„Cred că poți face și o melodie fără să te săruți cu unul care e într-o relație. Dar dacă asta e la modă… Merge”.

ADVERTISEMENT

„Cred că puteați să lansați piesa asta care oricum era frumoasă și fără atâtea interpretări doar ca să între lumea să vizualizeze clipul. 

„Din nefericire, toata faza asta nu a fost doar o poză lăsată la interpretare, ci ați mers până la extreme ca să dea unfriend Alexia pe Insta”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani pe Instagram.

Mira și Mario Fresh, piesă împreună. Cum a fost primită de fani

La polul opus sunt și foarte multe persoane care au apreciat melodia lansată de Mira și Mario Fresh, motiv pentru care piesa a adunat într-un timp foarte scurt numeroase vizualizări.

La numai 24 de ore de la lansare frumoasa cântăreață a ținut să le mulțumească fanilor pentru că au ascultat în număr foarte mare melodia, care se clasează pe locul 19 pe Youtube.

ADVERTISEMENT