Life

Mira, cucerită de Mihai Bendeac. Cum a contribuit bunica juratului de la iUmor

Mira a fost cucerită de Mihai Bendeac, care a apelat la ajutorul bunicii lui. Juratul de la iUmor i-a făcut o surpriză artistei, care a postat totul pe Instagram.
18.01.2022 | 15:54
Mira, cucerită de Mihai Bendeac. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac vrea să o cucerească pe Mira și a cerut ajutorul bunicii lui. În urmă cu ceva timp, actorul a recunoscut că îi place foarte mult de îndrăgita cântăreață.

Pe de altă parte, Mira a explicat motivul pentru care nu ar vrea o relație cu juratul de la iUmor.

Dacă Mihai Bendeac nu a reușit să o cucerească până acum, de data aceasta a intervenit bunica lui.

ADVERTISEMENT

Mira, cucerită de Mihai Bendeac

Mira a fost surprinsă de Mihai Bendeac, care a cerut ajutorul bunicii lui pentru a o cuceri pe artistă. Invitată la un podcast, cântăreața a explicat de ce nu vrea să formeze un cuplu cu actorul.

Artista a declarat că problemele cu depresia ale juratului de la iUmor reprezintă un obstacol pentru ea și de aceea nu vrea să aibă o relație cu acesta. 

ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac nu are de gând să renunțe și i-a trimis Mirei un pachet cu mâncare gătită chiar de bunica lui. Cântăreața a fost impresionată de acest gest și a postat totul pe rețelele sociale.

“Nu o să vă vină să credeți…am primit pachet de la bunica lui Mihai Bendeac. Oficial, Mihai îți găsesc fată, eu nu, dar na…Aici o să scriu o poezie despre tine, promit! Să vă prezint meniul.

ADVERTISEMENT

Avem negresă, musaca, doamne cum arată! Am ciorbiță și aici măncare de mazăre. Să ne înțelegem, mâncarea de mazăre este una printre preferatele mele, n-am vorbit, nu i-am spus deci Universul a complotat.

Mihai deci video-ul ăsta trebuie să îl arăți lui mamaie, să vadă fata pentru care a făcut mâncare și să-i zici că pun cele mai bune gânduri, la Arsenie mă duc pentru ea!

ADVERTISEMENT

Îi mulțumesc din inima asta mică pentru gestul ăsta, că s-a gândit la mine și că s-a obosit ea să-mi gătească.”, a declarat Mira pe pagina de Instagram.

Mihai Bendeac i-a transmis bunicii gândurile bune ale Mirei, iar aceasta s-a bucurat foarte mult și i-a spus că a gătit totul cu dragoste.

“N-am obosit făcând mâncare, am făcut-o cu plăcere! Când gătești din inimă îți iese orice.”, a spus bunica juratului de la iUmor.

După despărțirea de iubitul ei, Mira s-a împrietenit cu Mihai Bendeac. Juratul de la iUmor a recunoscut că este atras de artistă, iar cei doi se tachinează reciproc de fiecare dată când au ocazia.

ADVERTISEMENT