Life

Răspunsul cântăreței Mira, după sărutul cu Mario Fresh: „Se spune că timpul vindecă tot”. Video

Cântăreața Mira a spus adevărul despre relația cu Mario Fresh. Zvonurile că cei doi formează un cuplu au apărut după ce artista a făcut publică o fotografie în care se sărutau.
16.11.2021 | 13:38
Raspunsul cantaretei Mira dupa sarutul cu Mario Fresh Se spune ca timpul vindeca tot Video
Mira și Mario Fresh au spus adevărul despre relația lor. Sursa: Instagram
ADVERTISEMENT

După ce în ultimele zile și-au ținut fanii cu sufletul la gură, Mira și Mario Fresh au deslușit, marți, misterul despre relația lor.

Mira a spus adevărul despre relația cu Mario Fresh

Artista a publicat din nou fotografia în care ea și iubitul Alexei Eram, Mario Fresh, apar sărutându-se. În descrierea imaginii, Mira a răspuns și a lămurit misterul legăturii pe care o are cu Mario Fresh

ADVERTISEMENT

” Se spune că timpul vindecă tot….Răspunsul acestei poze îl găsiți aici.”, a scris cântăreața pe Facebook, acolo unde a publicat noua ei piesă, “Deziubește-mă”

F

Fotografiile controversate publicate pe Facebook au fost realizate în timpul filmărilor videoclipului celei mai noi piese  pe care Mira și Mario Fresh au lasat-o astăzi, „Deziubește-mă”.

ADVERTISEMENT

Melodia spune povestea unei despărțiri dureroase, povestea clasică în care cel părăsit rămâne să sufere în lipsa celui care a plecat.  Mira și Mario Fresh joacă în videoclip rolurile unor foști iubiți. Ei își cer unul altuia să își redea libertatea, dar să nu uite iubirea pe care și-au purtat-o cândva.

Mario Fresh a ales să răspundă pe Instagram. Artistul a postat o imagine, însoțită de textul „Răspunsul nostru” și link-ul piesei.

ADVERTISEMENT
Răspunsul lui Mario Fresh despre relația cu Mira
Răspunsul lui Mario Fresh despre relația cu Mira.
Sursa: Instagram

„Deziubește-mă”, pe placul fanilor

Comentariile fanilor celor doi artiști nu au întârziat să apară. Deși piesa a fost urcată pe YouTube de foarte puțin timp, deja a strâns zeci de comentarii.

”Doamne ce piesă frumoasă! Plină de emoție, cu un mesaj frumos. Sunteți doi artiști pe care i-aș asculta la nesfârșit! Mereu ați reușit să transmiteți un mesaj puternic prin vocea voastră superbă. La cât mai multe colaborări frumoase și la cât mai multe piese care să ajungă acolo unde trebuie, pe primele locuri! Vă îmbrățișez ”, a spus una dintre urmăritoare.

ADVERTISEMENT

”N-ai cum deci piesa asta este perfectă, prea frumoasă! Felicitări, a devenit una dintre piesele mele preferate !!”, a spus altcineva.

Ce va spune Alexia Eram despre melodie și videoclip?

Alexia Eram, iubita lui Mario Fresh, nu a declarat încă nimic cu privire la noua melodie iubitului său și nici nu a promovat piesa pe canalele de sociali media… până acum.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Fiica Andreei Esca nu a comentat nici imaginile cu iubitul său și Mira, în ipostaze apropiate, și a apărut pe rețelele de socializare fericită, bucurându-se de o scurtă vacanță în Poiana Brașov. 

 

ADVERTISEMENT