Life

Mira și Mario Fresh, surprinşi sărutându-se! Artista pune showbiz-ul pe jar cu iubitul fiicei Andreei Esca

Mira și Mario Fresh au fost surprinși în mijlocul unor sărutări fierbinți, iubitul fiicei Andreea Esca și cântăreața fiind, acum în mijlocul unor dispute aprige în showbiz-ul românesc.
14.11.2021 | 22:45
Mira si Mario Fresh surprinsi sarutanduse Artista pune showbizul pe jar cu iubitul fiicei Andreei Esca
Mario Fresh, surprins sarutand-o pe Mira, desi se iubeste cu Alexia Eram Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cântăreața Mira a postat, în urmă cu puțin timp, pe contul ei de socializare, o fotografie care a pus pe jar întreg showbiz-ul românesc, în poza cu pricina sărutându-se cu Mario Fresh, iubitul oficial al Alexiei Eram, fiica celebrei Andreea Esca.

Mira, sărutări fierbinți cu Mario Fresh

Mira, una dintre cele mai talentate artiste din noua generație a postat o imagine cât se poate de grăitoare în compania lui Mario Fresh, alt artist celebru. Doar că imaginea cu pricina anunță că între cei doi au avut loc momente cât se poate de tandre…

ADVERTISEMENT

Iar asta în ciuda faptului că Mario Fresh are, de ani buni, o relație cu frumoasa fiică a vedetei Pro TV, Andreea Esca, Alexia Eram și cântărețul fiind văzuți recent împreună.

E adevărat, de-a lungul ultimelor luni, relația dintre Mario Fresh și Alexia Eram părea că se clatină, în vară fiind chiar discuții aprinse cu privire la despărțirea lor, lucru pe care, de curând, l-au infirmat cei doi, atât fiica Andreei Esca, cât și artistul, susținând că se iubesc și că nu au probleme.

ADVERTISEMENT

E adevărat, fotografia care îl arată pe Mario Fresh sărutând-o pătimaș pe Mira este realizată undeva în perioada verii, după felul în care sunt îmbrăcați cei doi, iar perioada în care se discuta de despărțirea artistului de Alexia Eram pare să coincidă…

Și, parcă decisă să pună și mai multe paie pe foc, Mira a desenat și o inimioară în dreptul fotografiei în care îl sărută pe Mario Fresh, artistul care, oficial cel puțin, este iubitul Alexiei Eram.

ADVERTISEMENT

Mira l-a impresionat și pe Marius Moga

Mira, pe numele ei adevărat Maria Mirabela Cişmaru, a devenit cunoscută odată cu apariţia în al doilea sezon al emisiunii Vocea României, unde l-a avut ca mentor pe cântăreţul şi compozitorul Marius Moga. De altfel, la acea vreme Marius Moga o remarca pe tânăra artistă, declarațiile vedetei fiind extrem de frumoase la adresa talentului puștoaicei.

Între timp însă, Mira a crescut și a început să pozeze în ipostaze care mai de care mai fierbinți, devenind celebră și pentru lipsa ei de inhibiții când vine vorba ședințe foto. E adevărat, în același timp, artista confirma talentul muzical pe care l-a remarcat Marius Moga și scotea hit-uri după hit-uri.

ADVERTISEMENT

E adevărat, conform informațiilor oficiale, între Mira și Mario Fresh există, acum, cel puțin câteva lucruri în comun, cei doi împărțind același manager și lucrând pentru aceeași casă de sicuri.

Mario Fresh și Alexia Eram aveau planuri împreună

Chiar dacă sunt tineri, între Mario Fresh și Alexia Eram este o relație care, deja, se măsoară în ani și pare să fie cât se poate de serioasă. De altfel, așa cum recunoștea cântărețul, între el și Alexia Eram și-au făcut loc și planurile pe termen lung.

„Nu ne grăbim! Avem 20 de ani. Dacă va fi să nu meargă, vor fi multe bătăi de cap. Mai bine o luăm mai încet, suntem tineri. Am niște părinți foarte tineri și îmi place foarte mult. M-au ajutat mereu. Mă văd un tată tânăr, poate pe la vreun 25-26. Oricum… nu face diferența un inel”, spunea cântărețul cu ceva timp în urmă.

E adevărat, de-a lungul timpului, între Alexia Eram și Mario Fresh par să fi existat și momente mai dificile, mai ales în vară, atunci când artistul a fost surprins, în club, alături de altă tânără, ipostazele în care erau cei doi sugerând că erau și destul de apropiați.

ADVERTISEMENT