Life

Mirabela Dauer, atacată de un animal sălbatic, în Austria: „Nu vrei să vezi secvența!”

Mirabela Dauer a pățit-o în Austria! Cântăreața a fost victima unei atac al unui animal, pe marginea unui lac unde se afla alături de prietenul ei, Raoul.
28.02.2023 | 13:30
Mirabela Dauer atacata de un animal salbatic in Austria Nu vrei sa vezi secventa
Mirabela Dauer, atacată de o lebădă în Austria. Foto: Facebook, pixabay.com/ traveltoaustria.info
ADVERTISEMENT

Viețile artiștilor sunt presărate cu o serie de peripeții! Unii au parte de aventuri de neuitat în turneele prin țară sau prin lume, alții pățesc tot felul de lucruri atunci când vor să se relaxeze după multă muncă.

Mirabela Dauer, atacată de o pasăre sălbatică, în Austria!

FANATIK a aflat despre una din întâmplările pe care Mirabela Dauer nu le va uita niciodată! Cântăreața a fost atacată, în urmă cu câțiva ani, de o lebădă, pe marginea unui lac din Austria.

ADVERTISEMENT

Raoul, unul din cei mai buni prieteni ai artistei, a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK acel episod. Cântărețul, care se află în turneu prin țară de Ziua Femeii, a fost rugat să povestească o întâmplare pe care ar merita să o afle și fanii Mirabelei Dauer.

Raoul nu și-a amintit vreo peripeție de la turneele în care a cântat în ultimii 20 de ani cu prietena sa, dar a adus în discuție, în schimb, o situație tragicomică dintr-o vacanță în care a fost cu muziciana în Austria.

ADVERTISEMENT

Raoul a povestit întâmplarea, în exclusivitate pentru FANATIK: „Lebăda o atingea numai la gleznă, să o muște”

„Am o întâmplare amuzantă cu Mirabela, dar nu eram în turneu. Ne oprisem la un moment dat în Austria, lângă lacuri. cred că era Lacul Mondsee și știu că a atacat-o pe Mirabela o lebădă. Deci nu vrei să vezi secvența în care Mirabela aleargă și lebăda se ține de ea! Deci nu îți poți imagina, a fost ceva extraordinar!

Eu am râs cu lacrimi. N-am râs în viața mea așa. Era și ea amuzată, îți dai seama! Mirabela mică de înălțime, lebăda o atingea numai la gleznă, să o muște, nu știu ce voia pasărea aia. Îi plăceau papucii Mirabelei, habar n-am! A fost ceva haios. Sunt multe lucruri care ni s-au întâmplat, ar trebui să caut în cufărul cu amintiri, am trăit niște experiențe de neuitat”, a declarat, râzând cu lacrimi, Raoul pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Ce spune Raoul despre Mirabela Dauer: ”Când e obosită, n-are chef de nimeni, nici măcar de ea”

Legat de drumurile prin țară, acestea au fost de fiecare dată savuroase pentru Raoul, mai ales când a avut-o colegă pe Mirabela Dauer. Cei doi obișnuiesc să spună bancuri triviale, după cum ne-a mărturisit cântărețul într-un interviu recent.

„Nu pot uita niciun turneu. Mirabela, la drum, este foarte jovială, când nu e nervoasă. Când e obosită, n-are chef de nimeni, nici măcar de ea. Atunci nu vorbește, nu discută, nu face nimic.

ADVERTISEMENT

Râdem, glumim, spunem bancuri. Acuma eu nu pot să îți spun bancurile pe care le spune Mirabela, pentru că toate sunt triviale, toate sunt cu prostii, că numai bancuri din astea știm”, ne-a spus cântărețul.

Raoul și Mirabela Dauer, o prietenie de peste 20 de ani

Artistul a dezvăluit, pentru FANATIK, și cum s-a născut relația de prietenie cu Mirabela Dauer. Ea a fost cea care l-a abordat, după ce l-a auzit cântând. Se întâmpla în urmă cu mai bine de 20 de ani când cei doi au început să colaboreze din punct de vedere muzical, Raoul scriindu-i sute de melodii.

„Prietenia asta s-a născut din admirația ei pentru un cântec de-ale mele. M-a auzit cântând la mare acum vreo 20 și ceva de ani și m-a întrebat: „Ai fi în stare să îmi scrii un cântec la fel ca acesta?”. Eu eram la început de drum, cred că era primul meu an pe litoral.

Aveam lansat primul meu clip la Roton, fusesem cu o singură piesă pe radiouri și pe Atomicul de atunci. De la o melodie compusă pentru ea s-au născut 6-7 albume, peste sute de melodii, muzică, versuri, turnee, în străinătate, în țară, pe unde nu am fost!”, ne-a spus Raoul.

 

ADVERTISEMENT