Life

Mirabela Dauer, extrem de revoltată: „Se duc să-și facă toate fițele prin cârciumi”

21.07.2020 | 15:27
Mirabela Dauer extrem de revoltata Se duc sasi faca toate fitele prin carciumi
ADVERTISEMENT

Mirabela Dauer este extrem de revoltată pe românii care ignoră cu desăvârșire regulile impuse de autorități în starea de alertă.

Mirabela Dauer, foc și pară pe românii care nu respectă regulile

Cântăreața în vârstă de 73 de ani este supărată că din cauza celor care nu respectă distanțarea fizică și purtatul măștii ea e nevoită să stea mai mult în casă.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt corectă, nu ies din casă. Și când ies îmi pun mască, pun mănuși, mă dezinfectez și restul. Sunt supărată pe toți ăștia care ies afară, din cauza lor să stau eu în casă”, a mărturisit Mirabela Dauer într-o emisiune.

Artista s-a legat și de tinerii care își fac de cap pe la terase, nerespectând măsurile minime de igienă sau distanțarea unii față de ceilalți.

ADVERTISEMENT

„Eu stau în casă, la televizor și ei se duc să-și facă toate fițele prin cârciumi. Asta e o aroganță. Ce e atât de neînțeles să-ți pui masca aia când ieși din casă. Trebuie să ai grijă de tine, așa ai grijă și de cei din jurul tău”, a completat Mirabela Dauer.

Operată la rinichi în 2018

Îndrăgita artistă știe ce înseamnă să îți pui sănătatea în pericol, iar de când a trecut prin mai multe necazuri medicale, este mai atentă ca niciodată la tot ceea ce face.

ADVERTISEMENT

În urmă cu doi ani, artista a trecut printr-o operație dificilă la rinichi, în urma căruia a reușit să se recupereze extraordinar de bine, neașteptat chiar și pentru doctori.

„Despre Mirabela Dauer ştiu de la ea totul, cert este că ea este un om care are grijă de sănătatea ei. La ultimile analize i s-a găsit o tumoră la rinichi, poziţionată greşit, şi a fost necesară extirparea rinichiului şi a pietrei, a tumorei”, spunea atunci Raoul.

ADVERTISEMENT

De atunci, artista este și mai grijulie cu sănătatea ei. Muziciana se ocupă de grădinărit în timpul ei liber și primește vizite de la oamenii dragi, din când în când.

 

ADVERTISEMENT