Life

Mirabela Dauer face furori cu stilul său vestimentar. În ce ipostaze inedite a fost surprinsă la 73 de ani

02.11.2020 | 18:44
Mirabela Dauer face furori cu stilul sau vestimentar In ce ipostaze inedite a fost surprinsa la 73 de ani
Mirabela Dauer face furori cu stilul său vestimentar. În ce ipostaze inedite a fost surprinsă la 73 de ani. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cântăreața Mirabela Dauer șochează adesea prin aparițiile sale. Deși are 73 de ani, îndrăgita interpretă de muzică ușoară se îmbracă precum o adolescentă.

Mirabela Dauer arată impecabil, deși se află la vârsta a treia. Solista îi surprinde pe fanii ei de pe rețelele de socializare cu imagini de senzație, ținutele sale făcând furori în mediul online.

ADVERTISEMENT

Mirabela Dauer este considerată una dintre cele mai bune voci feminine ale muzicii pop românești din ultimii 50 de ani, fiind, de asemenea, și un etalon de frumusețe.

Mirabela Dauer face furori cu stilul său vestimentar. În ce ipostaze inedite a fost surprinsă la 73 de ani

Mirabela Dauer este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Având o carieră de succes, de aproximativ cinci decenii, aceasta este un exemplu din toate punctele de vedere pentru noua generație.

ADVERTISEMENT

Artista este foarte activă și în mediul online, postând diverse fotografii de senzație. Aceasta este surprinsă adesea în ipostaze inedite, stilul vestimentar nonconformist abordat de vedetă fiind foarte apreciat de fani.

Deși are 73 de ani, solista optează adesea să poarte haine sport, din denim sau tricouri mai largi. Deși a trecut printr-o perioadă traumatizantă acum 2 ani, după ce i-a fost extirpat un rinichi, vedeta se simte mai bine ca oricând, iar anii nu și-au pus deloc amprenta asupra chipului ei.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mira Dauer (@mirabeladauer) on

Celebra interpretă este o persoană foarte energică și cu un suflet veșnic tânăr, dovadă fiind stilul său vestimentar. Cu toate acestea, Mira a avut parte de o viață plină de încercări. Aceasta a avut succes pe plan profesional, dar, în plan sentimental, lucrurile nu au stat deloc roz, având parte de bătăi și violențe, ducând o viață foarte grea alături de fostul soț, Traian Popovici.

În prezent, relația Mirabelei cu fiul ei, Nanu, este foarte proastă, cei doi nevorbindu-și de mulți ani. Fiul ei, în vârstă de 43 de ani, a fost crescut de tatăl său, care a acuzat-o pe cântăreață de infidelitate de nenumărate ori.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, deși se simte deseori singură, vedeta încearcă să se bucure de viață, dovadă fiind fotografiile de pe rețelele de socializare. Aceasta nu se plânge niciodată din cauza greutăților prin care trece, chiar dacă a pierdut contactul cu persoanele dragi din viața ei.

„Pe mine nu m-au sunat nici înainte  (n.r colegii de breaslă). Am câțiva cu care vorbesc și cu ăia țin legătura de-o viață, în rest, nu țin legătura cu nimeni. Nu am ținut niciodată. Cine vrea să mă caute mă caute. Și invers. Nici nu am așteptări de la absolut nimeni”, a declarat Mirabela Dauer, în urmă cu ceva timp, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: