ADVERTISEMENT
Life

Mirabela Dauer, mesaj emoționant pentru români înainte de Paște: „Nu trebuie să căutăm remedii”

Autor: Andreea Stanaringa | 28.04.2021 | 23:52
Mirabela Dauer, mesaj emoționant pentru români înainte de Paște: „Nu trebuie să căutăm remedii”
Mirabela Dauer, mesaj emoționant pentru români înainte de Paște: „Nu trebuie să căutăm remedii” Sura foto: libertatea.ro

Mirabela Dauer a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare adresat românilor, cu câteva zile înainte de Paște, oferindu-le un sfat demn de luat în considerare. Artista este într-o formă foarte bună la aproape 74 de ani, pe care îi va împlini în această vară. 

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică ușoară a subliniat cât de important este pentru oameni să fie fericiți, acesta fiind lucrul cel mai important în viață. Internauții au felicitat-o pentru mesajul transmis și i-au împărtășit opinia.

Mirabela Dauer este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală românească și are o carieră de cinci decenii și peste 1000 de cântece în repertoriu.

Mirabela Dauer, mesaj emoționant pentru români înainte de Paște: „Nu trebuie să căutăm remedii”

Cântăreața consideră că este foarte important pentru oameni să caute metode a fi fericiți pe măsură ce înaintează în vârstă și nu remedii de întinerire, pentru că oricum acest lucru nu mai este posibil.

ADVERTISEMENT

„Îmbătrânind, nu trebuie să căutăm remedii întinerire, ci metode de a fi fericiți”, a postat Mirabela Dauer pe contul de Instagram.

Fanii au aprobat-o și i-au lăsat zeci de comentarii la această postare, apreciată de mii de persoane. „Adevărat”, „Doamne ajută”, „Câtă dreptate”, „Da! Foarte adevărat și chiar asta facem”, „Super citat”, au fost doar câteva dintre comentarii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mira Dauer (@mirabeladauer)

Ce face Mirabela Dauer la aproape 74 de ani

Săptămâna trecută, cu ocazia Sfântului Gheorghe, Mirabela Dauer i-a mărturisit lui Răzvan Simion că și-a descoperit recent o nouă pasiune, și anume vinul, pe care îl consumă regulat.

ADVERTISEMENT

„Am mulți Gheorghe în viața mea de sărbătorit, dau mesaje incă de aseară. Sunt activă, e o bucurie, sa vadă că nu îi uit. Oamenii nu mai dau mesaje la toată lumea. Eu nu beau, acum început să beau, un prieten de-al meu are un vin!… Și dacă sunt cuminte beau mai mult decât el.

Este un vin rose, de-mi lasă gura apă. Este cel mai bun vin din câte cunosc eu, cu toate ca zvonurile erau clare că sunt o mare bețivancă. Dar nu-mi pasă. Nu beau spriț, eu îl beau sec”, a declarat Mirabela Dauer la „Neatza cu Răzvan și Dani”, în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!