Life

Mirabela Dauer, mesaj emoționant pentru români înainte de Paște: „Nu trebuie să căutăm remedii”

28.04.2021 | 23:52
Mirabela Dauer mesaj emotionant pentru romani inainte de Paste Nu trebuie sa cautam remedii
Mirabela Dauer, mesaj emoționant pentru români înainte de Paște: „Nu trebuie să căutăm remedii” Sura foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Mirabela Dauer a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare adresat românilor, cu câteva zile înainte de Paște, oferindu-le un sfat demn de luat în considerare. Artista este într-o formă foarte bună la aproape 74 de ani, pe care îi va împlini în această vară. 

Interpreta de muzică ușoară a subliniat cât de important este pentru oameni să fie fericiți, acesta fiind lucrul cel mai important în viață. Internauții au felicitat-o pentru mesajul transmis și i-au împărtășit opinia.

ADVERTISEMENT

Mirabela Dauer este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală românească și are o carieră de cinci decenii și peste 1000 de cântece în repertoriu.

Mirabela Dauer, mesaj emoționant pentru români înainte de Paște: „Nu trebuie să căutăm remedii”

Cântăreața consideră că este foarte important pentru oameni să caute metode a fi fericiți pe măsură ce înaintează în vârstă și nu remedii de întinerire, pentru că oricum acest lucru nu mai este posibil.

ADVERTISEMENT

„Îmbătrânind, nu trebuie să căutăm remedii întinerire, ci metode de a fi fericiți”, a postat Mirabela Dauer pe contul de Instagram.

Fanii au aprobat-o și i-au lăsat zeci de comentarii la această postare, apreciată de mii de persoane. „Adevărat”, „Doamne ajută”, „Câtă dreptate”, „Da! Foarte adevărat și chiar asta facem”, „Super citat”, au fost doar câteva dintre comentarii.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mira Dauer (@mirabeladauer)

Ce face Mirabela Dauer la aproape 74 de ani

Săptămâna trecută, cu ocazia Sfântului Gheorghe, Mirabela Dauer i-a mărturisit lui Răzvan Simion că și-a descoperit recent o nouă pasiune, și anume vinul, pe care îl consumă regulat.

„Am mulți Gheorghe în viața mea de sărbătorit, dau mesaje incă de aseară. Sunt activă, e o bucurie, sa vadă că nu îi uit. Oamenii nu mai dau mesaje la toată lumea. Eu nu beau, acum început să beau, un prieten de-al meu are un vin!… Și dacă sunt cuminte beau mai mult decât el.

ADVERTISEMENT

Este un vin rose, de-mi lasă gura apă. Este cel mai bun vin din câte cunosc eu, cu toate ca zvonurile erau clare că sunt o mare bețivancă. Dar nu-mi pasă. Nu beau spriț, eu îl beau sec”, a declarat Mirabela Dauer la „Neatza cu Răzvan și Dani”, în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT
Tags:
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis...
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis Drăguş! Cât de frumoasă este Liliana Şumudică
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Euro 2024. Corespondență din Munchen de la Daniel Nanu. Interviu cu Mihai Rusu,...
Euro 2024. Corespondență din Munchen de la Daniel Nanu. Interviu cu Mihai Rusu, vocea de la „Europa Liberă”. (2)
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși