Life

Mirabela Dauer, mesaj tulburător după moartea Corneliei Catanga: „Sunt împietrită de durere”

27.03.2021 | 17:50
Mirabela Dauer mesaj tulburator dupa moartea Corneliei Catanga Sunt impietrita de durere
ADVERTISEMENT

Mirabela Dauer a postat un mesaj emoționat prin care își exprimă regretele după ce buna ei prietenă, Cornelia Catanga, s-a stins din viață din cauza infectării cu coronavirus. Artista a suferit un stop cardio-respirator și era internată la Spitalul Univeritar din București. 

Mai mulți colegi de breaslă au postat mesaje dureroase după moartea interpretei de muzică lăutărească, inclusiv Mirabela Dauer. Cântăreața este șocată de dispariția bruscă a Corneliei Catanga, cu care avea o relație de prietenie de mulți ani.

ADVERTISEMENT

Mirabela Dauer este îndurerată și nu-și poate reveni din șoc, după cum se poate vedea din postarea emoționantă de pe rețelele sociale.

Mirabela Dauer, mesaj tulburător după moartea Corneliei Catanga

Mirabela Dauer suferă cumplit după moartea bunei sale prietene, de care își amintește cu drag. Artistei îi pare rău că nu s-au mai văzut de mult timp din cauza pandemiei de coronavirus și acum este devastată că nu-și va mai vedea niciodată prietena.

ADVERTISEMENT

În plus, Mirabela Dauer este revoltată de faptul că artista a murit în sărăcie, fără să mai urce pe scenă și să cânte, meserie pe care o iubea din tot sufletul.

„Sunt împietrită de durere și de neînțelegere. Catanga nu mai e…Brusc!!! Nu a spus nimic. Și-a dus boala acasă, în tăcere. O am în minte la mine pe canapea stând la povești…

ADVERTISEMENT

Am tot plănuit să ne revedem dar vremurile pe care le trăim ne impun DISTANŢARE…Și-acum ea nu mai este iar eu nu mai am cuvinte. Drum lin spre stele ‘sora mea’ cum îți plăcea să-mi spui.

PS: ce mă întristează la fel de tare este că a murit în sărăcie, fără casă și fără posibilitatea de a urca pe scenă să poată face ce a iubit cel mai mult – SĂ CÂNTE. Ce folos că Dumnezeu a hărăzit-o cu o voce inegalabilă într-o țară în care valorile nu reprezintă nimic?”, a postat Mirabela Dauer pe contul oficial de Facebook.

ADVERTISEMENT

Cornelia Catanga a fost răpusă de coronavirus

Ieri dimineață, Cornelia Catanga a încetat din viață la Spitalul Universitar din Capitală după ce s-a infectat cu SARS – CoV – 2. Interpreta a ajuns pe mâna medicilor după o încercare nereușită de a se trata acasă, neștiind că are Covid-19. Din păcate, un stop cardio-respirator a răpus-o ieri dimineață.

Cornelia Catanga a fost condusă astăzi pe ultimul drum de cei dragi, însă înmormântarea nu s-a putut desfășura așa cum ar fi vrut fiul și partenerul de viață al artistei din pricina regulilor Covid-19.

ADVERTISEMENT