News

Miracol de Crăciun! A găsit lista de dorințe a unui copil atașată de un balon și l-a căutat ca să-i îndeplinească visele

Miracol de Crăciun! A găsit lista de dorințe a unui copil atașată de un balon și nu a ezitat să-l caute ca să-i îndeplinească visele. Este povestea adevărată a unui bărbat din Patagonia
25.12.2021 | 18:13
Miracol de CraciunA gasit lista de dorinte a unui copil atasata de un balon si la cautat ca sai indeplineasca visele
ADVERTISEMENT

Rugăciunea de Crăciun a unei fetițe a avut parte de un răspuns perfect atunci când aceasta i-a scris o scrisoare Moșului. Culmea, a atașat rândurile de un balon pe care l-a eliberat în zare.

Și dus a fost balonul până când a ajuns peste proprietatea unui bărbat. Curios despre cine ar fi scris biletul, bărbatul a plecat în căutarea copilului. Și când a reușit să-l găsească a făcut tot posibilul ca să-i ia tot ce și-a dorit.

ADVERTISEMENT

Miracol de Crăciun!

Randy Heiss, un bărbat din Patagonia își plimba câinele când a văzut un balon blocat între crengile unui pom. A încercat să-l scoată de acolo, dar surpriza a fost una mare.

Cu intenția de a elibera balonul, bărbatul a observat o bucată de hârtie care era legată de sfoară. El a spus că, deși spaniola lui nu era bună, putea să deslușească ceea ce era scris și a realizat repede că este vorba despre o listă de dorințe

ADVERTISEMENT

Deși Heiss nu știa de unde a zburat balonul, a descoperit numele copilului. A fost suficient pentru a merge mai departe ca să caute de zor expeditorul.

Soția lui știa spaniolă și ea a reușit să citească mai bine ce își dorea fetița de Crăciun. Vorbim despre o casă de păpuși, rechizite și haine. Niște lucruri ansolut normale pentru o fetiță de numai câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Pentru a găsi fata, a postat bilețelul pe Facebook și lucrul acesta a schimbat din temelii totul. La o zi după ce a postat, cineva i-a spus că a găsit atât fata cât și familia.

Entuziasmat, Heiss a mers direct la un supermarket și a cumpărat tot ce se afla pe listă. Când a venit momentul întâlnirii, bărbatul și soția sa și-au dat seama că ea îi scria scrisori lui Moș Crăciun de ani de zile. Doar că o făcea…degeaba.

ADVERTISEMENT

Au fost cele mai frumoase momente pentru micuță, dar și pentru adulți care au transmis că niciodată nu se așteptau ca de la un balon și o hârtie să se ajungă la o asemenea poveste.

Una cu un final fericit, cel puțin de data aceasta. O poveste aparte care a făcut deja înconjurul lumii și care a arătat că oamenii pot fi și frumoși.

Atât de frumoși încât se pot ajuta între ei, atât de frumoși încât pot scrie povești cu litere reale, cu litere care prind contur și umanitate.

ADVERTISEMENT