Life

Miracol de Crăciun pentru o mamă din Scoția! A aflat că fiul dispărut de mai bine de un deceniu trăiește: „Mă resemnasem cu gândul că a murit”

O mamă a avut parte de un miracol de Crăciun. Femeia a aflat că fiul său, care a dispărut în urmă cu 12 ani, și pe care îl credea mort, trăiește.
28.12.2022 | 15:57
Miracol de Craciun pentru o mama din Scotia A aflat ca fiul disparut de mai bine de un deceniu traieste Ma resemnasem cu gandul ca a murit
Joyce Curtis și-a revăzut fiul după 12 ani. Foto: dailymail.co.uk
ADVERTISEMENT

O mamă care credea că fiul său este mort și nu îl va mai revedea vreodată a avut parte de un miracol de Crăciun, după ce a aflat că acesta trăiește și se va întoarce acasă.

O mamă a avut parte de un miracol înainte de Crăciun. Femeia a aflat că fiul său, dispărut în 2010, trăiește

Joyce Curtis credea că băiatul ei, Nicholas, a murit. Femeia nu mai știa nimic de el din anul 2010. Având în vedere că în ultimii ani întreaga planetă a traversat pandemia de Covid-19, Joyce era convinsă că Nicholas s-a îmbolnăvit și nu mai este în viață.

ADVERTISEMENT

Nicholas plecase de acasă, din Glasgow, Lanarkshire, în mijlocul anilor 2000, pentru a călători în Europa, după ce și-a pierdut slujba.

I-a spus mamei sale că face autostopul, iar Joyce este de părere că băiatul ei a trăit o vreme pe străzile Parisului. În anul 2009 l-a raportat ca fiind dispărut, iar un mai târziu a fost anunțată de poliție că el se află într-un spital.

ADVERTISEMENT

A mers împreună cu soțul său să-l viziteze și așteptau să fie externat pentru a se întoarce acasă, dar din motive necunoscute a dispărut din nou.

„Mă resemnasem cu gândul că a murit”

Femeia a dezvăluit că a ținut doliu după copilul ei, dar pe 19 decembrie 2022, chiar înainte de Crăciun, a primit un telefon care i-a schimbat viața.

ADVERTISEMENT

Joyce Curtis a fost anunțată pentru a doua oară că fiul său trăiește, dar că este internat într-un spital din sudul Franței.

„Nu-mi vine să cred. M-am gândit că cu Covid și cu tot ce s-a întâmplat…Am crezut că a murit. Când am primit apelul și mi-au spus că este în viață, am intrat în stare de șoc. Tot ce am făcut a fost să plâng toată ziua.

ADVERTISEMENT

Asta a făcut să fie Crăciun pentru mine, mai ales că soțul meu a murit în iunie. E un miracol. Mă resemnasem cu gândul că a murit. Chiar am crezut asta și cred că toată lumea a gândit la fel”, a declarat Joyce Curtis, conform Daily Mail. 

Femeia a  povestit că a vorbit cu fiul său la telefon și că acesta este bine și a anunțat că o să se întoarcă acasă. Joyce a adăugat că nu-și poate imagina prin ce a trecut Nicholas în cei 12 ani de când nu l-a văzut și că abia așteaptă să se întâlnească.

ADVERTISEMENT
Tags:
"Şi-au ales locul, nu s-au dus la întâmplare". Două fete de 15 ani au murit după ce s-ar fi aruncat de pe un turn, în Hunedoara. Una dintre ele ar fi lăsat un bilet de adio
Recordul lui Leo Messi e istorie! S-a semnat cel mai mare contract din...
Recordul lui Leo Messi e istorie! S-a semnat cel mai mare contract din lumea sportului
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Cât costă, de fapt, să îți încarci telefonul. Răspunsul e absolut surprinzător
Cât costă, de fapt, să îți încarci telefonul. Răspunsul e absolut surprinzător
Este bomba momentului în fotbal! Gigi Becali nu se dezminte
Este bomba momentului în fotbal! Gigi Becali nu se dezminte
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru...
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru România, cu câteva condiții
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate...
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate spune că l-a lovit norocul
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română