News

Miracol de Paște! Două femei din SUA au născut doi copii perfect sănătoși, deși se aflau în comă din cauza Covid-19. Video

18.04.2020 | 23:59
Miracol de Paste Doua femei din SUA au nascut doi copii perfect sanatosi desi se aflau in coma din cauza Covid19 Video
ADVERTISEMENT

Două femei din SUA, despărțite de 4.700 de kilometri, au născut copii perfect sănătoși, cu toate că erau infectate cu coronavirus și au stat două săptămâni în comă.

Yanira Soriano, 36 de ani, a fost intubată la începutul lunii aprilie și, cu ajutorul medicilor, pentru că femeia se afla în comă indusă, a născut un copil perfect sănătos în New York.

ADVERTISEMENT

Două femei au născut în timp ce erau în comă

Angela Primachenko, 27 de ani, a trecut printr-un scenariu identic și a născut o fetiță perfect sănătoasădupă două săptămâni de comă indusă, în orașul Vancouver din statul Washington.

Povestea celor două femei a emoționat înteaga țară și a dat speranță oamenilor că boala poate fi invinsă. Mai mult, oamenii au înțeles că viața poate învinge moarte în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Miracolul de la New York

Yanira Soriano s-a aflat într-o stare extrem de gravă și medicii erau rezervați asupra șanselor de supraviețuire. A fost infectată pe când era însărcinată în 8 luni și s-a trezit, în mod miraculos, șă-și țină copilul în brațe.

Mama știa ce se va întâmpla, a avut nevoie de cezariană. Din păcate a fost intubată și a stat în comă indusă, pentru că avea o formă foarte gravă de COVID-19”, au explicat medicii de la spitalul din New York unde s-a produs minunea.

ADVERTISEMENT

Micuțul se simte bine, deși s-a născut prematur și nu este infectat cu coronavirus. Femeia a fost externată și s-a dus acasă, unde are grijă de copil alături de soțul ei.

Vancouver, miracol la indigo

Angela Primachenko s-a prezentat la spitalul din localitate cu o tuse enervantă. În scurt timp, situația ei s-a agravat și a ajuns intubată și în comă indusă. Ca o ironie a sorții, femeia lucra în spital ca și specialist pulmonar și știa prea bine la ce să se aștepte.

ADVERTISEMENT
Femeia din Vancouver care a născut după ce a stat în comă
Femeia din Vancouver care a născut după ce a stat în comă

La fel ca și în cazul femeii din New York, Angela s-a trezit după aproximativ două săptămâni cu fiica sa alături. „Nici măcar nu am realizat că am născut, inițial”, a mărturisit tânăra. Micuța nu a fost infectată cu coronavirus.

ADVERTISEMENT