News

Miracol la ATI. O femeie care a fost intubată mai bine de două luni a născut o fetiță sănătoasă. Video

Reprezentanții platformei de vaccinare împotriva COVID-19 au vorbit despre miracolul petrecut la ATI. O femeie care a fost intubată mai bine de două luni a născut o fetiță sănătoasă
25.01.2022 | 23:05
Miracol la ATI O femeie care a fost intubata mai bine de doua luni a nascut o fetita sanatoasa Video
O femeie care a stat intubată mai bine de două luni a născut o fetiță sănătoasă. sursă foto: RO Vaccinare
ADVERTISEMENT

Un miracol a avut loc la secția ATI de la Spitalul Județean din Timișoara. O femeie care a fost intubată mai bine de două luni a născut o fetiță sănătoasă. Mama și-a revenit și este acum în afara oricărui pericol.

Miracol la ATI. O femeie care a fost intubată mai bine de două luni a născut o fetiță sănătoasă

Un caz special petrecut la secția de Anestezie și Terapie Intensivă de la Spitalul Județean din Timișoara a fost făcut public pe pagina oficială RO Vaccinare.

ADVERTISEMENT

Potrivit reprezentanților platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19, este vorba despre o femeie însărcinată, care a stat intubată timp de două luni și jumătate.

Chiar dacă șansele păreau să fie împotriva sa, aceasta a reușit să își revină și chiar să dea naștere unei fetițe sănătoase.

ADVERTISEMENT

În semn de mulțumire pentru toată grija din timpul sarcinii, mămica a decis să-i dea fetiței numele medicului său: Adelina.

Ce spune medicul de la ATI

În urmă cu trei luni, medicul specialist ATI, Adelina Băloi, vorbea despre starea mămicii care s-a deteriorat, având nevoie de intubare.

ADVERTISEMENT

“Avem o pacientă tânără, de 40 de ani, însărcinată, care este şi intubată. Verificăm zilnic bebele. Azi dimineaţă au fost colegii de la Ginecologie. Este o fetiţă. Are o fetiţă doamna, 22 de săptămâni.

A venit la spital, la clinica de Obstetrică-Ginecologie. Starea ei s-a deteriorat. A venit cu afectare pulmonară iniţial de 20 – 25. Ulterior s-a deteriorat şi a necesitat să fie intubată. Acum este cu afectare pulmonară peste 75%.

ADVERTISEMENT

Nu este vaccinată. Soţul este vaccinat. Au şi un copil care şi el are COVID, este la spital. Sperăm să fie bine”, a declarat Adelina Băloi în urmă cu câteva luni.

Recent, același medic a precizat că femeia și-a revenit și a născut o fetiță sănătoasă.

“Era o pacientă gravidă în 22 de săptămâni, care, ulterior, a ajuns cu sarcina la 30 de săptămâni. A născut, fiind intubată şi ventilată mecanic. Din fericire, atât ea, cât şi fetiţa sunt bine.

Mămica a plecat acasă marţi. Fetiţa este încă în spital pentru că mai trebuie să câştige un pic în greutate, dar este bine. Câştigă în greutate, dar este bine”, a mai spus aceasta.

ADVERTISEMENT