MIRACOL! Neşu îşi poate mişca degetele de la picioare

Dupa trei ani de necazuri, Mihai Nesu poate sa inceapa sa zambeasca. Dupa ce a slabit 25 de kilograme si a revenit in fotbal ca video analist la U Cluj, fostul fotbalist mai are parte de inca un...
19.10.2014 | 16:25
MIRACOL Nesu isi poate misca degetele de la picioare
ADVERTISEMENT

Dupa trei ani de necazuri, Mihai Nesu poate sa inceapa sa zambeasca. Dupa ce a slabit 25 de kilograme si a revenit in fotbal ca video analist la U Cluj, fostul fotbalist mai are parte de inca un miracol, dupa ce a reusit sa miste degetele de la picioare.

1

In 2011, viata lui Mihai Nesu s-a schimbat complet dupa o accidentare teribila suferita in timpul unui meci. In urma unei lovituri primite de la un coleg, fostul fotbalist a ramas paralizat, iar ultimii trei ani au fost extrem de grei pentru el. De atunci, necazurile s-au tinut lant de Mihai Nesu. El a fost parasit de sotie in 2012, iar mai apoi a urmat o multime de programe de reabilitare, insa nici unul nu a avut efectul asteptat.

ADVERTISEMENT

Inceputul lui 2014 a fost la fel de crunt pentru Mihaita, iar moartea mamei sale, dupa o lupta acerba cu o boala incurbila, l-a facut pe fotbalist sa cada intr-o depresie crunta. O buna perioada de timp, Nesu s-a refugiat la o manastire in inima muntilor, unde a incercat sa se regaseasca. Desi toti credeau ca se va calugari, el a revenit in viata publica si i-a lasat pe toti cu gura cascata.

Minune pentru Mihai Nesu!

2

Cu peste 20 de kilograme mai putin si cu o pofta nebuna de viata, toate au inceput sa ii mearga ca pe roate lui Mihaita. El s-a angajat ca analist video la U Cluj si a fost primit cu bratele deschise de suporterii tuturor echipelor din Romania, ba mai mult, este aplaudat de zeci de mii de oameni la fiecare meci al echipei. Zilele trecute, fostul international a mai avut parte de o minune, care i-a dat si mai mult curaj in fortele proprii:

ADVERTISEMENT

3

“A inceput sa isi simta degetele de la picioare, ba chiar le poate misca putin. Incepe sa isi recapete putin reflexele, la modul ca simte daca este lovit. Incepe sa rasara soarele si pe strada lui, dupa atatea nenorociri”, a declarat un apropiat al acestuia, pentru CANCAN.ro.

sursa: cancan.ro

 

Tags: