Fotbal international

Miralem Pjanic, noua ţintă a lui Real Madrid! Zidane l-a convins pe Perez să plătească o avere pentru transfer

26.03.2019 | 20:18
Miralem Pjanic noua tinta a lui Real Madrid Zidane la convins pe Perez sa plateasca o avere pentru transfer

Miralem Pjanic este noua ţintă a lui Real Madrid pentru sezonul viitor. Mijlocaşul de 28 de ani este dorit cu insistenţă de Zinedine Zidane, iar antrenorul madrilenilor a încercat să-l convingă în ultimele zile pe Florentino Perez să-l transfere pe internaţionalul bosniac.

Miralem Pjanic, noua ţintă a lui Real Madrid. Suma de transfer: 90.000.000 de euro

Miralem Pjanic a devenit noua ţintă a lui Real Madrid la scurt timp după ce Zinedine Zidane s-a reîntors pe banca tehnică a “galacticilor”. Conform Tuttosport, antrenorul francez l-a convins pe Florentino Perez să plătească 90.000.000 de euro pentru a-l transfera pe mijlocaşul de 28 de ani al lui Juventus. Dacă afacerea se va concretiza, bosniacul va deveni unul dintre cei mai scumpi jucători transferaţi de formaţia de pe “Santiago Bernabeu”.

Jurnaliştii italieni susţin că Florentino Perez i-a pregătit lui Miralem Pjanic un contract până la finalul sezonului 2022-23. Mijlocaşul bosniac este cotat în prezent la 70.000.000 de euro, conform site-ului transfermarkt.com.

Miralem Pjanic, noua ţintă a lui Real Madrid. Câţi bani oferă madrilenii
Miralem Pjanic, noua ţintă a lui Real Madrid. Câţi bani oferă madrilenii

Real Madrid, planuri mari pentru sezonul viitor

După revenirea lui Zinedine Zidane pe banca tehnică a lui Real Madrid, Florentino Perez pare dispus să dea bani grei pentru transferuri. Kylian Mbappe, Eden Hazard sau Paul Pogba sunt jucătorii pe care madrilenii îi vor în această vară. Recent, presa din Spania a anunţat că Eden Hazard şi-ar fi dat acordul să semneze cu Real Madrid, belgianul fiind una dintre principalele ţinte ale “galacticilor”.

La începutul săptămânii, Zinedine Zidane a vorbit despre un posibil transfer al lui Kylian Mbappe la Real Madrid şi a susţinut că şi-ar dori să-l antreneze pe atacantul francez. “Mi-ar plăcea să îl antrenez pe Kylian, aşa cum mi-ar plăcea să pregătesc orice jucător bun. Dar asta nu înseamnă că mă voi duce la preşedinte să îi spun să îl transfere, nu este momentul pentru astfel de discuţii acum”, a declarat Zinedine Zidane.