Life

Celebra Miranda Fryer a murit. Actrița din Neighbours avea doar 34 de ani

Lumea cinematografică de peste hotare este în doliu. Celebra actriță Miranda Fryer a murit pe 6 ianuarie 2022. Vedeta din serialul ”Neighbours” avea doar 34 de ani.
11.01.2022 | 12:41
Celebra Miranda Fryer a murit Actrita din Neighbours avea doar 34 de ani
ADVERTISEMENT

Seria celebră ”Neighbours” a pierdut zilele trecute un nume și un personaj foarte îndrăgit de fanii pelicului.

Miranda Fryer a murit subit, în somn

Miranda Fryer a decedat subit, în somn, la doar 34 de ani, lăsând în urma sa multă durere, atât în rândul familiei, cât și a celor care au cunoscut-o pe platoul de filmare. Printr-o declarație publică, familia regretatei actrițe a confirmat decesul acesteia.

ADVERTISEMENT

”A avut unele probleme cardiace, poate că era prea bună pentru această lume a noastră. Noi, care cu toții am iubit-o atât de mult, vom prețui amintirile cu care ne-a lăsat și vom deplânge pentru totdeauna această pierdere.

Un copil frumos, un adolescent uluitor, frumos pe dinăuntru și pe dinafară… o femeie care avea atâta dragoste și fericire de oferit și de primit, a dispărut”, spune familia actriței, care acum așteaptă un raport din partea medicilor legiști pentru a aflat cauza decesului tinerii, conform tvtonight.com.

ADVERTISEMENT

Devastat în urma pierderii actriței s-a arătat și cel care a fost mult timp director de casting în cadrul proiectului ”Neighbours”.

”Mă simt atât de trist pentru că am pierdut un actor din distribuția mea, mai ales unul atât de tânăr precum Miranda, care și-a petrecut primii ani de viață în serial”, a declarat Jan Russ.

ADVERTISEMENT

Miranda Fryer, primul copil-actor din ”Neighbours”

Actrița de peste hotare a devenit cunoscută pe când avea doar 18 luni. În 1989 a avut prima sa apariție în ”Neighbours”, interpretând timp de trei ani personajul lui Sky Mangel.

Vedeta era în show fiica lui Joe Mangel, interpretat de Mark Little, și a lui Kerry Bishop, interpretată de Linda Hartley-Clark, fiind atunci primul actor-copil care a făcut parte din proiect.

ADVERTISEMENT

S-a distrat atât de mult în acel serial, dar când a urmat să înceapă școala, am simțit cu adevărat că nu era o idee bună pentru ea să continue show-ul, deoarece merita să aibă o copilărie frumoasă”, a spus Traci Hunter, mama sa.

Câțiva ani mai târziu, în 2003, personajul ei a fost reintrodus în serial, însă Stephanie McIntosh a fost cea care a înlocuit-o pe Miranda Fryer.

Actrița visa să-și întemeize o familie cu Arthur Pothitis

În timpul pandemiei de coronavirus, actrița de peste hotare a studiat la Universitatea Monash și a obținut o diplomă de asistentă, primind ulterior și un job în cadrul spitalului cu același nume, pe departamentul de neuroștiință, dorind să urmeze și un master în acest domeniu.

Tot în primul an pandemic, în noiembrie 2020, Miranda Fryer s-a logodit cu Arthur Pothitis, pe o plajă din Aspendale, bărbatul alături de care-și dorea să pună bazele unei familii.

”Erau adevărate suflete pereche. Miranda și Arthur își făceau planuri pentru a-și întemeia o familie, când într-o zi, săptămâna trecută, s-a culcat și nu s-a mai trezit niciodată. Nu știm de ce”, a completat familia actriței.

 

 

 

ADVERTISEMENT