ADVERTISEMENT
Hotnews

Mircea Albulescu, mărturisiri tulburătoare: ”Aştept moartea, sunt tot mai aproape de ea”

Maestrul Mircea Albulescu, în vârstă de 81 de ani, care în urmă cu un an a fost supus unei triple operaţii de bypass la inimă, a făcut mărturisiri tulburătoarele. Marele actor susţine că...
Autor: Ionuţ Cataramă | 06.10.2015 | 20:21
Mircea Albulescu, mărturisiri tulburătoare: ”Aştept moartea, sunt tot mai aproape de ea”

Maestrul Mircea Albulescu, în vârstă de 81 de ani, care în urmă cu un an a fost supus unei triple operaţii de bypass la inimă, a făcut mărturisiri tulburătoarele. Marele actor susţine că aşteaptă moartea şi simte că este tot mai aproape de ea.

ADVERTISEMENT

Mircea Albulescu se află într-o perioadă dificilă. Starea lui de sănătate, dar şi moartea soţiei sale l-au afectat nespus.

“Aştept moartea, sunt tot mai aproape de ea, e cea mai grea aşteptare. Soţia mea a încetat din viaţă acum câţiva ani, dar de ceva vreme o simt tot mai des prin casă, mă ceartă adesea, că sunt dezordonat, că de ce pun aia colo sau dincolo. Poate că e tot mai prezentă pentru că mă apropii şi eu de lumea de dincolo, de lumea ei”, a spus artistul în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparenţe”.

ADVERTISEMENT

“E bine în viaţa asta, ca actor, să dispari când trebuie, cât eşti pe val. Îi văd pe cei din jurul meu cum mă privesc. Cu siguranţă se întreabă: Mai e, o să mai fie, o să mai poată”, a mai declarat Mircea Albulescu.

Sursă: www.libertatea.ro

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!