Fotbal intern

Mircea Axente, luat peste picior de fanii lui Dinamo. “Nu, nu este o glumă!” Foto

08.06.2018 | 16:18
Mircea Axente în perioada când evolua pentru FC Dinamo Bucureşti.

Mircea Axente este cel de-al treilea transfer făcut de FC Dinamo Bucureşti după finalul sezonului 2017-2018, iar atacantul a fost luat peste picior de fanii din “Ştefan cel Mare”. Mai exact, “Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo”, cea care îşi doreşte să preia clubul de la Ionuţ Negoiţă, a postat un comunicat pe Facebook prin care îi critică pe oficialii din “Groapă”.

Aceştia sunt de părere că Mircea Axente nu are ce căuta la FC Dinamo Bucureşti. Mai mult, aceştia cred că “New Dinamo este de fapt Cheap Dinamo”, iar trimit săgeţi către oficialii din “Ştefan cel Mare” care au desfiinţat echipa a doua a clubului deţinut de Ionuţ Negoiţă. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Cum îi lau fanii lui Dinamo peste picior pe Mircea Axente

“Nu, nu este o glumă, chiar dacă mulţi dinamovişti au sperat să fie. Mircea Axente este noul atacant al lui Dinamo, un globetrotter care pe la echipele pe unde a fost a înscris cam 5, 6 goluri pe sezon. El a mai evoluat pentru Dinamo şi a înscris doar 4 goluri în 14 meciuri. De această dată a venit la cererea lui Florin Bratu. Probabil Bratu vede la Axente un potenţial neexploatat. New Dinamo este de fapt Cheap Dinamo, cu buget redus, fără buget de transferuri deci fără posibilitatea de a realiza vreun transfer important. În lipsa echipei a doua, desfiinţată anul trecut, unde tinerii ar fi putut să aibă meciuri în picioare, unii dintre aceştia vor fi împrumutaţi la echipe de Liga 1 sau Liga 2 conform unor declaraţii ale managerului Ionel Dănciulescu”, se arată în comunicatul postat de asociație.