Sport

Mircea Badea a comentat înfrângerea Germaniei la Mondial: „Le-a făcut mucii cravată”. Video

28.06.2018 | 12:03
Mircea Badea a comentat infrangerea Germaniei la Mondial Lea facut mucii cravata Video

Germania, campioana en titre, a fost eliminată încă din faza grupelor la Cupa Mondială de fotbal din Rusia, după ce a fost învinsă de Coreea de Sud, cu scorul de 2-0. Omul de televiziune Mircea Badea a comentat în stilul său caracteristic înfrângerea suferită de nemți.

„Eu am văzut că ăia de la Coreea de Sud erau în roșu și Germania în bleu. Și am văzut așa cum unul de la Coreea de Sud a luat mingea de la nord și a ajuns cu ea în sud. Era o expresie la noi când eram copii și jucam pe stradă, ‘le-a făcut mucii cravată’, încheiat citatul. Le înnoda picioarele, cădeau nemții săcerați și când ajungea în careul de 16 metri uita ce să facă acolo. Până făcea el o ședință, până supunea la vot, îi luau nemții mingea. Ăștia apoi mergeau spre careul Coreei de Sud și trăgeau niște trasoare, razante peste stadion, de îi amenda TAROM-ul.”

„Corner pentru Coreea și îi zic ‘Fii atent aici, că dau ăștia gol!’ Tu nu te uiți că nemții-ss de două ori mai mari? Și dă ăla corner, pe jos. Nemții debusolați. O dă pe la firul ierbii, ia-o p-asta! Pune piciorul un coreean pe ea, îi face pe ăia, a rămas coreeanul singur cu mingea în careu, a dat-o mai departe la un alt coreean și era un coreean singur prin careul de 6 metri, portarul se uita în altă parte și a sărit mingea la coreean. Portarul s-a făcut spre el și coreeanul a băgat-o în plasă. A dat gol! A zis arbitrul ‘NEIN, OFFSIDE’. Și apoi s-a uitat pe televizor și a zis că e gol. Nemții au paralizat! Și am zis ‘au dat gol din gol din corner?’ Da, mă, au dat!”, a spus Mircea Badea, la Antena 3.

Mircea Badea a comentat și al doilea gol al Coreei de Sud, în victoria în fața Germaniei

Cât despre al doilea gol, Mircea Badea a spus: „Al doilea gol, practic toată echipa Germaniei era în poarta Coreei și cred că de aia nici nu mai aveau cum să dea gol, pentru că era toată echipa în poarta Coreei. Erau nemții ca la ședință și s-au vârât toți în poartă și la un moment dat a ieșit mingea din grămadă la un coreean care a zis ‘să înnebunesc, cred că sunt singur pe aici’. Și s-a dus și a alergat și până s-au prins nemții că nu mai au mingea și s-a dus ăla micul cu mingea până în poartă cu ea. Nu a avut cum să mai rateze”