News

Mircea Badea a dezvăluit cine crede că va câștiga alegerile: ”Va fi la 40 la sută”

23.05.2019 | 11:03
Mircea Badea a dezvaluit cine crede ca va castiga alegerile Va fi la 40 la suta

Prezentatorul de televiziune, Mircea Radu Badea (44 de ani), a vorbit despre rezultatul alegerilor la europarlamentare, de duminică, 26 mai. El spune că, rezultatul său se bazează pe percepții pur subiective.

Mircea Badea a vorbit despre rezultatul alegerilor din 26 mai

Mircea Badea cel care prezintă emisiunea ,,În gura presei”, de la Antena 3, a ținut să vorbească despre rezultatul alegerilor la europarlamentare, din data de 26 mai, de duminica aceasta. Prezentatorul tv spune că rezultatul său se bazează pe percepții pur subiective.

,,Eu am niște intuiții și cred că PSD va fi la 40%. Cred că PNL va lua sub 19%. Cred că USR va crește, dar nu va trece de 12%. Dacă mă înșel și va fi altfel, voi zice că așa mi s-a părut. Eu mă bazez pe intuiție și pe cine mi se pare mie când mă uit pe ici, pe colo. Mă bazez pe percepții care sunt subiective. La alte alegeri, nu am avut percepții greșite. Câteodată mi s-a părut bine, câteodată poate să mi se pară prost”, a declarat jurnalistul.

Totodată, Badea a făcut afirmații grave la adresa premierului Viorica Dăncilă când aceasta a declarat că va merge să voteze la referendumul pentru justiție convocat de Klaus Iohannis. Jurnalistul a postat de pagina personală de Facebook mesajul: ,,În mod normal, după ce imbecila planetei a declarat că va participă la cvorumul hitleristului cretin, aș da ciumei roșii o opinie anti și aș vota cu Tăriceanu.”

Prezentatorul tv, Mircea Badea, o atacă pe Viorica Dăncilă
Jurnalistul, Mircea Badea crede că, PSD va câștiga alegerile europarlamentare
Sursa foto: Google.com

Mircea Badea, acuze la adresa premierului Viorica Dăncilă

,,Rămân însă consecvent, scrâșnind din dinți, pentru prietena Carmen Avram. E SINGURUL MOTIV. P.S. Adevărul e că foarte mulți pesediști sunt pur și simplu insuportabili. Sunt doar câteva excepții cu adevărat notabile.”, a completat Mircea Badea mesajul de pe Facebook.

Badea este realizatorul emisiunii ,,În gura presei”, difuzată la postul de televiziune Antena 3. Pe lângă activitatea de jurnalist, Mircea Radu Badea a jucat în câteva filme și a avut o activitate publicistică la Jurnalul Național.