News

Mircea Badea a făcut dezvăluirea momentului. Ce o leagă pe Dana Budeanu de Diana Șoșoacă. Surpriza e mare

16.02.2021 | 07:30
Mircea Badea a facut dezvaluirea momentului Ce o leaga pe Dana Budeanu de Diana Sosoaca Surpriza e mare
Mircea Badea a făcut dezvăluirea momentului. Ce o leagă pe Dana Budeanu de Diana Șoșoacă. Surpriza e mare. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Luni seară, la Antena 3, Mircea Badea a dezvăluit care este legătura între Dana Budeanu și Diana Șoșoacă, două personaje destul de prezente în spațiul public intern al ultimelor luni.

În stilul său caracteristic, realizatorul emisiunii ”În gura presei” a comentat ultimele ieșiri ale senatoarei recente excluse din AUR și nu a ezitat să o compare cu designerul vestimentar Dana Budeanu.

ADVERTISEMENT

Prezent în platoul talk-show-ului lui Mihai Gâdea, fostul superior al Dianei Șoșoacă pe linie de partid, George Simion, a recunoscut și el, mai în glumă, mai în serios, că o simpatizează pe Budeanu.

Ce o leagă pe Dana Budeanu de Diana Șoșoacă. Dezvăluirea lui Mircea Badea

”Eu țin cu doamna Șoșoacă, indiferent ce, adică n-am cum să… O simpatizez. Țin cu doamna Șoșoacă și cu doamna Budeanu”, și-a început discursul Mircea Badea în momentul în care a comentat ultimele ieșiri publice, din online sau de pe TV, ale avocatei ajunsă în Senatul României.

ADVERTISEMENT

Cum a adus în discuție și numele celuilalt personaj cu destul de multe apariții în aceste luni de frământări politice, Dana Budeanu, Badea a fost pus să explice care este legătura între cele două femei.

”Legături nu știu dacă există, dar similitudini mai există în unele abordări, nu în toate, sigur. Deci, eu sunt un susținător, îl susțin și pe domnul Simion, nu e nicio problemă, dar totuși mai mult o susțin pe doamna Șoșoacă.

ADVERTISEMENT

M-ai întrebat așa ca observator al scenei publice și atunci n-ai cum… Sunt statornic. Dacă am început cu doamna Șoșoacă să o prefer, cumva rămân încremenit în proiect cel puțin o ‘peroadă’, a spus Badea, la Antena 3.

George Simion, participant luni la ”Sinteza Zilei”, a recunoscut că și el este fan al creatoarei de modă.

ADVERTISEMENT

”Dar o perioadă e o lună, două luni, trei luni. Important e că o simpatizăm în momentul acesta amândoi pe doamna Budeanu, care ne rupe pe genunchi, desigur, dar este foarte sinceră și spațiul românesc are nevoie de personaje sincere”, a spus acesta la postul de știri.

Ce a spus Badea de excluderea Dianei Șoșoacă din AUR

La mijlocul săptămânii trecute, Mircea Badea s-a declarat un ”fan” al Dianei Șoșoacă, cea care tocmai fusese mazilită și exclusă din Partidul Alianța pentru Unirea Românilor.

”Mie îmi place foarte mult de doamna Șoșoacă – Je suis Șoșoacă! Deci, o susțin! Eu sunt și eu un fel de Șoșoacă al Antenei 3, deci cumva… O susțin, mi se pare foarte simpatică”, spunea Badea, joi, 11 februarie.

ADVERTISEMENT