News

Mircea Badea a fost arestat pe aeroportul din Londra. Prezentatorul de la Antena 3, dezvăluiri neștiute despre un moment din trecut

Mircea Badea a fost arestat pe aeroportul din Londra. Iată de ce.
12.08.2021 | 08:47
Mircea Badea a fost arestat pe aeroportul din Londra Prezentatorul de la Antena 3 dezvaluiri nestiute despre un moment din trecut
Mircea Badea a fost arestat pe aeroportul din Londra. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de televiziune a precizat că a fost reținut de oamenii legii, pentru că era suspect de terorism. Totul s-a petrecut în Londra, iar Mircea Badea a povestit mai multe despre acest subiect.

Cum a fost arestat Mirea Badea. Ce a povestit prezentatorul TV despre experiență

Jurnalistul a povestit cum a fost reținut în Londra și care au fost motivele pentru care polițiștii au decis că vor să îl cerceteze mai îndeaproape.

ADVERTISEMENT

Conform declarațiilor sale, el era suspect de terorism, așa că a fost nevoie să îl rețină până când se lămurea toată situația.

În cazul său, procurorul a decis să îl elibereze, pentru că și-au dat seama că nu era o amenințare pentru nimeni. Așa că după 12 ore de la această pățanie, Mircea Badea era din nou un om liber.

ADVERTISEMENT

Pentru el au sosit la aeroport chiar trupele speciale din Anglia, a fost dus la secție și chiar i-au luat și probe ADN.

”A venit SWAT Team să mă aresteze. Adică au venit trupele speciale și m-au arestat în Anglia. În vreo 12 ore s-a lămurit situația și cu aceeași mașină m-au dus înapoi în aeroport. (…)

ADVERTISEMENT

După interogatoriu, mi-au luat ADN-ul, a venit un cetățean cu trusă specială”, a explicat el.

După patru ore petrecute în celulă, Mircea Badea a fost dus de aceeiași oameni, cu aceeași mașină înapoi la aeroport, de unde să își continue călătoria.

ADVERTISEMENT

”Fiind suspect de terorism, așa e legea la ei. M-au dus la secție, am avut două interogatorii și am stat vreo patru ore într-o celulă. M-au dus înapoi la aeroport tot ei. Asta a fost tot”, a mai spus jurnalistul.

Totul s-a lămurit până la urmă, așa că Mircea Badea a ținut să precizeze că această arestare a fost o greșeală, la care a contribuit și el.

”A fost o greșeală de eroare toată treaba din Anglia. A fost reală, dar s-a întâmplat dintr-o eroare”, a povestit prezentatorul TV.

Declarațiile lui Mircea Badea vin în contextul în care premierul Florin Cîțu a recunoscut că acum 20 de ani el a fost arestat în Statele Unite, unde locuia la acea vreme.

Prim-ministrul a recunoscut că a stat în spatele gratiilor pentru două zile, după ce a condus sub influența alcoolului, lucru pe care l-a scos în evidență și Mircea Badea, care a făcut o comparație între arestul său și cel al lui Florin Cîțu, pe care l-a numit „pușcăriaș”.

ADVERTISEMENT
Tags: