Life

Mircea Badea a ironizat-o pe Raluca Turcan după ce a încurcat punctele cardinale: „Nu există mai tare!”

Mircea Badea a ironizat-o pe Raluca Turcan după ce aceasta s-a făcut de râs într-o emisiune de televiziune, nereușind să pună județele pe hartă.
08.06.2021 | 12:19
Mircea Badea a ironizato pe Raluca Turcan dupa ce a incurcat punctele cardinale Nu exista mai tare
ADVERTISEMENT

Mircea Badea a văzut imaginile care s-au viralizat cu Raluca Turcan, în care ministrul Muncii și Protecției Sociale se încurcă în puncte cardinale.

Lidera PNL a participat într-o emisiune la Digi24 unde a avut probleme serioase cu încadrarea în regiuni geografice a câtorva județe. S-a împotmolit la județele Vaslui și Teleorman. Imaginile cu dânsa au făcut înconjurul internetului.

ADVERTISEMENT

Badea a văzut pentru prima oară videoclipul cu pricina aseară, în timpul pasei de la Sinteza zilei. Realizatorul de la Antena 3 a reacționat în stilul său caracteristic.

Mircea Badea, reacție după ce Raluca Turcan a pierdut busola

„Nu există mai tare! Hei, absolut da! Sigur, în afară de emisiunea asta în care noi râdem, îți dai seama că toată armata de propagandiști o să zică deodată că a greșit una nimic!

ADVERTISEMENT

Întrebare, că sunt sătul de miștouri. Trebuie să vedem odată ce facem cu țara asta. Dacă e un efect secundar de la vaccin? Te-ar mira? Cred că doamna a făcut vaccin Vuitton, la rapel cu Hermes”, a fost comentariul lui Mircea Badea la Antena 3.

Ministrul Muncii nu este la prima gafă care se viralizează în mediul online. Raluca Turcan a încurcat recent zilele săptămânii. Aceasta se afla într-o vizită într-o zi de marți. Cei prezenți în sală au fost nevoiți să o corecteze căci ea spunea că este duminică.

ADVERTISEMENT

Într-o altă emisiune în urmă cu câțiva ani, doamna Turcan nu a mai știut nici măcar ce vârstă are. Și respectivul videoclip a devenit antologic în ce o privește.

Ministrul Muncii, gafă extrem de nefericită în 2019: „Omul să aibă garanția că nu se culcă sănătos și se trezește mort”

De departe, însă, cea mai nefericită gafă a fost o declarație pe care politiciana a făcut-o după o ședință de Guvern împreună cu Violeta Alexandru, ex-ministru al Muncii.

ADVERTISEMENT

Declarațiile făcute de Raluca Turcan în 2019, după ce doi copii și mama unuia dintre ei au murit în urma unei dezinsecții făcute la Timișoara au indigant.

„Adică nu se poate ca în materie de siguranţă publică să nu existe controale ale instituţiilor statului. Omul să aibă garanţia că nu se culcă sănătos şi se trezeşte, ferească Dumnezeu, mort, aşa cum s-a întâmplat în Timişoara.

Este greu de imaginat cum a putut să existe atâta lipsă de responsabilitate”, a spus în 2019 Raluca Turcan.

ADVERTISEMENT