News

Mircea Badea a luat foc după documentarul german despre Liviu Dragnea şi PSD! Ce a spus jurnalistul Antena 3

02.05.2019 | 15:45
Mircea Badea a luat foc cand a vazut documentarul despre PSD

Mircea Badea a fost foarte nemulțumit de documentarul postului public de radio german, care a spus că Partidul Social Democrat din România se aseamănă cu o organizație de tip mafiot! Jurnalistul a vorbit despre respectivul documentar în emisiunea sa, ”În Gura Presei”, de la Antena 3.

Mircea Badea a vorbit despre documentarul postului public de radio din Germania despre PSD

„Morala este că am înțeles și comparațiile cu mafioți, dar ce facem cu naziștii? N-ar fi mai bine să fiți preocupați de extremiștii de la voi, decât de vezi-Doamne mafioții din altă parte? Mi se pare interesant că postul național de radio simte nevoia să analizeze România. Ăia se bat pe Champs Elysee și pe ei îi interesează PSD” a spus Mircea Badea.

Postul național de radio din Germania a realizat un documentar despre PSD, precizând că partidul e „un sistem asemănător mafiei”. Documentarul, difuzat pe site-ul deutschlandfunk.de, relatează că social-democrații guvernează România de mulți ani, țară care în prezent deține Președinția Consiliului UE, precizând că liderul partidului Liviu Dragnea are „un cerc de credincionși” care domină din ce în ce mai mult formațiunea.

Mircea Badea documentar PSD
Mircea Badea a vorbit despre documentarul german despre PSD

Jurnalistul neamț spune că PSD este ca o organizație de tip mafiot

Jurnaliștii germani mai aduc în discuție corupția instituționalizată, precizând că „PSD este un sistem asemănător mafiei”. În vederea realizării documentarului, jurnalistul german Norbert Mappes-Niediek a fost în România, la Teleorman, Ciugud și București, unde a avut discuții cu politicieni și alți ziariști români.

Jurnalistul  Norbert Mappes-Niediek vorbește despre capturarea partidului de către un cerc de apropiați ai liderului PSD, adăugând că Liviu Dragnea „orchestrează politica țării și împarte poziții de top”. Jurnalistul german mai spune că, în realitate, PSD este cel mai puternic partid din România, iar Opoziția există „doar pe hârtie”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri