Fotbal intern

Mircea Badea a pariat pe Norvegia-România. Cu ce s-a ales: „A fost o excepție”

12.10.2020 | 10:31
Mircea Badea a pariat pe NorvegiaRomania Cu ce sa ales A fost o exceptie
ADVERTISEMENT

Mircea Badea a pariat pe Norvegia-România și a fost mai puțin dezamăgit decât restul românilor. Starul TV a fost inspirat și s-a ales cu un profit important.

Cunoscut pentru show-urile sale televizate, Mircea Badea nu ezită să își publice pe internet experiențele din viața de parior.

ADVERTISEMENT

Nu de puține ori, vedeta Antenei 3 a câștigat sume impresionante. El a mers pe un pronostic interesant și la meciul Norvegia-România 4-0, o partidă de uitat pentru tricolori.

Mircea Badea a pariat pe Norvegia-România. A mizat 2000 de lei!

Deși a admis în repetate rânduri că nu este un fan al fotbalului, Mircea Badea nu evită sportul rege atunci când vrea să câștige la pariuri. Vedeta TV nu a ezitat să mizeze și pe duelul dintre Norvegia și România, încheiat de o manieră tristă pentru tricolorii lui Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea nu a mizat pe vreun rezultat final, însă a ales să parieze 2000 de lei pe o cotă de 1,42. Cota era oferită pentru pronosticul „peste 1,5 goluri”, iar cum norvegienii ne-au dat 4, biletul realizatorului emisiunii „În gura presei” nu a putut fi decât câștigător. Badea s-a ales, astfel, cu un profit de 840 de lei.

El a mărturisit pe Facebook că, de regulă, nu pariază pe evenimentele în care sunt implicați sportivii români, însă duelul din UEFA Nations League reprezintă o abatere de la regula sa.

ADVERTISEMENT

„În cazul în care vă întrebați dacă și ce am pus pe meciul cu România. Eu nu prea pun pe meciurile cu români. Acum a fost o excepție. Nu, pe Nadal-Djokovic n-am riscat nici măcar un leu”, a scris Mircea Badea în descrierea fotografiei în care se pot observa detaliile pariului ales pentru partida jucată la Oslo.

Nadal a făcut spectacol cu Djokovic, însă Mircea Badea nu a vrut să parieze

Rafael Nadal și Novak Djokovic s-au întâlnit și ei duminică, 11 octombrie, în finala turneului de la Roland Garros, iar spaniolul și-a trecut în cont cel de-al 20-lea trofeu de Grand Slam din carieră. El l-a egalat astfel pe Roger Federer. Nadal l-a învins pe Djokovic categoric, cu 6-0, 6-2, 7-5.

ADVERTISEMENT

Aflat într-o formă de zile mari, spaniolul de 34 de ani l-a spulberat pe rivalul din Serbia. Singurele momente în care sârbul a părut capabil să îi pună probleme au fost în setul 3, când duelul a fost unul echilibrat, însă primele două părți ale meciului au fost câștigate fluierând de către Nadal.

Mircea Badea a evitat să parieze pe acest eveniment, chiar dacă la semifinala dintre Novak Djokovic și Stefanos Tsitsipas a reușit să adune un profit total de 5050 de lei, pariind pe victoria sârbului. Djokovic a învins atunci după un meci formidabil, încheiat cu 3-2 pentru sârb.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,88 este cota pentru „Ambele marchează” la meciul România-Austria. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT