News

Mircea Badea a pierdut procesul cu Mălin Bot! Tir de ironii la adresa prezentatorului de la Antena 3: “KO administrat în 5 secunde”

30.04.2020 | 17:35
Mircea Badea a pierdut procesul cu Malin Bot Tir de ironii la adresa prezentatorului de la Antena 3 KO administrat in 5 secunde
ADVERTISEMENT

În perioada iunie 2015-martie 2018, Mălin Bot, cunoscut drept un aprig susținător al mișcării de protest #rezist a publicat pe rețelele de socializare mai multe mesaje în care făcea referire, printre alții, la Mircea Badea. Catalogate drept „mincinoase şi denigratoare“, postările sale l-au determinat pe realizatorul emisiunii În Gura Presei de la Antena 3 să își caute dreptatea în instanță.

Mircea Badea a pierdut procesul cu Mălin Bot. Cum a „sărbătorit” acesta din urmă victoria

Un reprezentant al trustului Intact a dat asigurări că Badea nu a păţit nimic, pentru că maimuţele sunt obişnuite să cadă de la înălţimi mari, din copaci sau de pe clădiri“, „Oligofrenul Mircea Badea ar vrea să ştie ce zic eu despre cazul Truică şi implicarea lui Dan Andronic“ sau „Aceeaşi instituţie care nu a fost preocupată niciodată de incitările la violenţă ale unor propagandişti ai corupţilor, cum e servitorul infractorului Voiculescu, Mircea Badea“, sunt doar câteva dintre comentariile care l-au scos din minți pe carismaticul prezentator TV. Din păcate pentru el, însă, judecătorii nu i-au dat câștig de cauză, deși solicitase chiar și daune morale în valoare de 250.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Anunțul a fost făcut chiar de Mălin Bot, care nu a ezitat să salute „victoria” printr-un nou tir de ironii la adresa colegului său de breaslă. „Este cam cum a fost cu KO-ul administrat în 5 secunde”, a transmis acesta, făcând referire la celebra bătaie încasată de Mircea Badea în iarna lui 2019, când s-a duelat în ring cu Teodor Emi, motociclist și sportiv de performanță.

Mesajul transmis de Mălin Bot după ce a câștigat procesul cu Mircea Badea

Cum a încasat Mircea Badea în 5 Secunde al doilea KO în Justiție, la Curtea de Apel București și a pierdut în apel procesul de 250.000 de euro intentat la intimidare.

ADVERTISEMENT

Anterior a încasat un KO judiciar și la Tribunalul București, povestea asta fiind probabil povestea celui mai nesimțit proces deschis vreodată împotriva unui jurnalist de către un mercenar.

Mircea Badea Somn Ușor s-a plâns Justiției și a cerut daune pentru postări de pe Facebook, de pe blogul meu și din articole scrise în ultimii 3 ani în care l-am descris cu cuvinte mai mult sau mai puțin expresive ca un servitor umil al mogulului Dan Voiculescu.

ADVERTISEMENT

Decizia e motivată pe 23 de pagini, dar esența ei arată că Mircea Badea Radu cel Somnoros este o persoană care folosește un limbaj execrabil în spațiul public și pe cale de consecință nu se poate pretinde prejudiciat când cineva îi răspunde pe tonul în care el înțelege să se exprime zi de zi.

Este cam cum a fost cu KO-ul administrat în 5 secunde. Dacă ai provocat motociclistul și te-a pus la podea, nu poți să te duci plângând la Poliție să reclami că ai fost bătut.

ADVERTISEMENT

Asta este însă mentalitatea mafiei și servitorilor ei: Hoțul care strigă hoții”, a scris Mălin Bot, imediat după ce a aflat sentința magistraților în procesul cu Mircea Badea.

ADVERTISEMENT