News

Mircea Badea a povestit ce a pățit alături de fiul său, în timp ce se afla pe o terasă: V-am zis că-s psihopat

21.07.2020 | 22:24
Mircea Badea a povestit ce a patit alaturi de fiul sau in timp ce se afla pe o terasa Vam zis cas psihopat
ADVERTISEMENT

Mircea Badea nu se dezminte și a rememorat o întâmplare haioasă din timpul pandemiei de Covid-19 din România, în care a fost direct implicat.

Realizatorul de emisiuni TV de la Antena 3 a povestit că se afla la un restaurant alături de familie, când fiul său a folosit un cuvânt mai neortodox.

ADVERTISEMENT

Amuzat de situație, Mircea Badea a împărtășit întâmplarea pe Facebook, pentru a-și face fanii să râdă.

Mircea Badea a povestit ce a pățit pe terasă alături de fiul său

ghiorlan1 sm [At: ALECSANDRI, T. 599 / V: gher~ / Pl: ~i / E: ghiorăi] (Fam) 1 (Mol) Bădăran. 2 (Mun) Om mâncăcios Si: mâncău, (reg) borlan, folte, găman. 3 (Îrg; îe) Pân’ la anu și ~u Se zice despre femeile care au rămas însărcinate îndată după căsătorie.

ADVERTISEMENT

ghiorlan2 sm [At: PĂSCULESCU, L. P. 257 / V: gher~, ghir~ / Pl: ~i / E: nct] (Pop) Șobolan Cf colțan.

Mircea Badea folosește multe cuvinte pitorești, lucru de necontestat, cum ar fi carcalac, atunci când face referire la Covid-19, conform Dc News.

ADVERTISEMENT

De asemenea, un alt cuvânt folosit cu „drag” de Badea e ghiorlan, atunci când face referire la diferiți cetățeni ai României pe care nu îi apreciază.

Cum era de așteptat, fiul lui Mircea Badea, Vlăduț, e atent la cuvintele scoase pe gură de către părintele său și, după caz, le repetă.

ADVERTISEMENT

Lucru dezvăluit de Badea, spre amuzamentul tuturor.Eram cu fiul meu la terasă, cu mama lui și cu bunicii. Dar fiecare era la masa lui, eram așa pe separeuri, pe vârste. V-am zis că-s psihopat. Terasa era enormă, undeva în Herăstrău. La un moment dat, se vede că intră un grup de patru persoane, doi copii, iar unul dintre ei era în căruț mare. Păreau mulți și veneau așa pe culoare. Fiul meu zice tare de tot: Ia uite, au venit ghiorlanii! Mami, ăștia sunt ghiorlani?

Nu, nu sunt ghiorlani, sunt niște cetățeni simpatici”, a rememorat Badea.

ADVERTISEMENT
Tags: