ADVERTISEMENT
News

Mircea Badea a trecut la fapte în cazul fetei bătăușe din Târgu Jiu. Nimeni nu se aștepta să facă asta

Autor: Bogdan Solomon | 10.09.2020 | 20:36
Mircea Badea a trecut la fapte în cazul fetei bătăușe din Târgu Jiu. Nimeni nu se aștepta să facă asta
Mircea Badea nu se lasă. E gata să treacă la fapte în cazul bătăușei din Târgu Jiu. Sursa foto: Antena 3

Deși a șters de pe rețelele de socializare toate postările referitoare la „ancheta” demarată pe cont propriu în cazul bătăușei din Târgu Jiu, Mircea Badea este gata să facă totul pentru ca vinovații să-și primească pedepsele.

ADVERTISEMENT

Într-un nou mesaj postat cu doar câteva minute în urmă, realizatorul emisiunii „În Gura Presei” de la Antena 3 promite că va da publicității atât numerele de telefon ale Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului, unde lucrează mama „agresoarei scelerate”, cât și pe cel al ministrului Muncii, în subordinea căruia se află instituția.

Vă rog să sunați cu iubire, sunt oameni sensibili, nu înțeleg valul de ură”, își îndeamnă acesta prietenii virtuali. Între timp, tânăra de 14 ani a scăpat de arestul preventiv și urmează să fie cercetată sub control judiciar pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire și alte violențe.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea nu renunță. Vrea cu orice preț să facă dreptate în cazul bătăușei din Târgu Jiu

Familia fetiței inoncente, de 14 ani, care a torturat de 3 ori alți copii mai mici, filmându-i, nu înțeleg valul de ură. Da, e ciudată lumea. De obicei, agresorii scelerati trebuie tratați cu iubire.

Mâine fac publice numerele de telefon de la direcția de protecție a copilului unde lucrează mă-sa agresoarei și numărul se telefon al ministrului muncii care are în subordine direcția. Vă rog să sunați cu iubire, sunt oameni sensibili”, a scris Mircea Badea pe contul personal de Facebook.

ADVERTISEMENT

Ce spune avocatul familiei. Motivul incredibil invocat în apărarea agresoarei

Văd că pe făptura asta de 14 ani grav dereglată și pe familia ei, n-o bagă nimeni în Spitalul de Psihiatrie acolo unde îi este locul pentru a fi examinată pentru că e clar că are o problemă gravă ea, și văzând declarațiile tatălui și familia ei.

Dacă tot s-au internat cu forța oameni de COVID trebuie internați cu forța și ăștia care fac astfel de lucruri după părerea mea mult mai grave decât COVID. Stimați telespectatori, eu vă promit că fac revoluție în țara asta dacă nu îi bagă pe toți din familia asta la psihiatru forțat și pe ăia care s-au uitat. Fac revoluție în țara asta”, a spus prezentatorul TV; vizibil iritat, în ediția de miercuri seară a emisiunii Sinteza Zilei.

ADVERTISEMENT

În replică, Narcis Nădrag, avocatul familiei, a ținut să precizeze că „vorbim de o persoană de 14 ani și victima e cu opt luni mai mică decât ea. Nu putem vorbi de o agresiune la o persoană de vârstă diferită sau la un alt interval de vârstă foarte mare”.

Nu avem un interes să vă facem plângere penală (n.r. lui Mircea Badea, după ce jurnalistul a adus în discuție această variantă), este opinia dumneavoastră, pe care o respect. Toată lumea este oripilată de comportamentul acestor copii, nimeni nu neagă”, a declarat apărătorul familiei din Târgu Jiu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!