News

Mircea Badea acuză cea mai murdară campanie de pe internet. Ce a apărut: “O minciună”

24.11.2020 | 07:51
Mircea Badea acuza cea mai murdara campanie de pe internet Ce a aparut O minciuna
Mircea Badea acuză cea mai murdară campanie de pe internet. Ce a apărut: "O minciună". Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Mircea Badea, realizatorul emisiunii zilnice de la Antena 3, ”În gura presei”, acuză cea mai murdară campanie de pe internet din preajma alegerilor.

Reacția omului de televiziune vine după ce pe internet a apărut o informație conform căreia soția lui Mihai Gâdea, Agatha Kundri, candidează pe listele PSD la parlamentare.

ADVERTISEMENT

Badea acuză în termeni duri mesajul postat pe Facebook de un internaut, numindu-l o ”minciună”. Mai mult, acesta face apel la urmăritorii săi și le cere să dea report postării în cauză.

Mircea Badea, despre o campanie murdară de pe internet

De luni 23 noiembrie, din jurul prânzului, în spațiul online a apărut o postare care anunță că soția lui Mihai Gâdea ar fi pe listele PSD pentru aceste alegeri parlamentare.

ADVERTISEMENT

”Această doamnă se numește Aghata Krundi, este pe lista PSD la parlamentare și este …și este …soția lui Mihai Gâdea de la A3! Că să știți!”, este mesajul care circulă pe Facebook.

La câteva ore după apariția acestui ”Fake news”, Mircea Badea a reacționat și el cu o postare pe pagina personală în care acuză propagarea unei minciuni.

ADVERTISEMENT

a scris un scurt comentariu despre acest subiect:

”Acesta este un fake news. Adică o minciună. Nu candidează. Dați-i report hastagistului penibil. P.S. Da, “hastagist penibil” e pleonasm”, a scris omul de televiziune pe contul său personal.

Până la această oră, postarea acuzată de Badea a strâns peste 300 de share-uri și aproape 200 de comentarii, majoritatea critice din partea internauților.

ADVERTISEMENT
Mircea Badea, despre o campanie murdară de pe internet. Sura foto: captură Facebook

Soția lui Mihai Gâdea, o prezență discretă în spațiul public

Dacă Mihai Gâdea este o personalitate media extrem de cunoscută în mass-media românească, soția sa se situează la extrema opusă.

Agatha Kundri, partenera de viață a realizatorului ”Sinteza zilei” este de profesie sociolog și este împreună cu acesta de aproximativ 18 ani.

Agatha este o prezență foarte discretă în showbiz, neștiindu-se foarte multe despre aceasta, iar Mihai Gâdea a fost dintotdeauna foarte rezervat cu privire la declarațiile referitoare la viața de familie.

Cei doi au împreună o fiică, pe nume Maisha Karina, care a împlinit 18 ani în luna august. Tânăra este pasionată de fotografie și muzică.

ADVERTISEMENT
Tags: