Life

Mircea Badea, acuzații la adresa lui Rareș Bogdan: „Există un site, focar de infecție. Cred că este al lui”

14.05.2020 | 10:22
Mircea Badea acuzatii la adresa lui Rares Bogdan Exista un site focar de infectie Cred ca este al lui
ADVERTISEMENT

Mircea Badea i-a adus critici extrem de dure lui Rareș Bogdan susținând că articolele pe care le promovează pe contul său de Facebook ar fi chiar de pe site-ul său.

Mircea Badea l-a făcut cu ou și cu oțet pe Rareș Bogdan

Realizatorul emisiunii „În gura presei” de la Antena 3 i-a adus jigniri fără precedent europarlamentarului PNL, despre care a spus că este un personaj insalubru.

ADVERTISEMENT

Nu a vrut să dea numele site-ului pe post, dar le-a sugerat telespectatorilor să dea o privire pe pagina lui Rareș Bogdan pentru a se convinge singuri ce fel de știri partajează politicianul în mediul online.

„Nu mai dați link-ul ăla pe post. Nu pot să popularizez bude de viermi la tv. Există un site, un focar de infecție, care, în opinia mea, e al lui Rareș Bogdan. Cred că este al lui”, a spus Badea.

ADVERTISEMENT

„Rareș Bogdan, un personaj absolut insuportabil, indigest și insalubru, pune non-stop linkuri de pe acest site pe care îl consider o sursă de viermi. Consider, cu mari șanse de reușită că este al lui. Așa cred”, a continuat realizatorul emisiunii de la miezul nopții.

Speța la care face referire Badea

Mircea Badea a comentat o știre despre consilierul lui Ludovic Orban, Virgil Guran, care ar fi dat un bairam de ziua lui cu 30 de invitați în carantină.

ADVERTISEMENT

„Site-ul, practic, al lui Rareș Bogdan, vrea să-l bage la pușcărie pe Virgil Guran. Nu e tare asta?”, a precizat jurnalistul.

Vedeta Antenei 3 susține că Bogdan lovește inclusiv în colegii săi de partid pentru că și-ar dori din tot sufletul să devină premier.

ADVERTISEMENT

Pentru o înțelegere mai exactă, subiectul la care face referire Badea a apărut pe comisarul.ro, după care o altă publicație online a scris că liberalii s-ar turna între ei în timpul stării de urgență.

Din aceste motive, prezentatorul este ferm convins că site-ul cu pricina ar fi al lui Rareș Bogdan, fără să aducă vreo probă în acest sens.

ADVERTISEMENT