News

Mircea Badea anunță apocalipsa. Ce se va întâmpla în România din cauza pandemiei

29.07.2020 | 07:40
Mircea Badea anunta apocalipsa Ce se va intampla in Romania din cauza pandemiei
ADVERTISEMENT

Prezentatorul emisiunii ”În gura presei” de la Antena 3, Mircea Badea, este de părere că în România va urma apocalipsa din cauza pandemiei de COVID-19.

Omul de televiziune nu este deloc mulțumit de modul în care autoritățile gestionează această criză sanitară și consideră că lipsa unei testări eficiente și extinse ne condamnă.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Badea mai anticipează și o criză de proporții care va urma după această pandemie care deja a pus pe butuci economia țării.

Mircea Badea crede că va urma apocalipsa din cauza pandemiei

Marți seară, la Antena 3, Mircea Badea și-a expus din nou pesimismul său legat de evoluția crizei noului coronavirus din țara noastră și a prezis vremuri dificile.

ADVERTISEMENT

În viziunea realizatorului emisiunii pamflet de la postul de știri citat, România este condamnată în următoarea perioadă dacă nu va testa masiv, așa cum au făcut-o țările din vest care au scăpat de intensitatea pandemiei.

În contrast cu opinia majorității, inclusiv a medicilor, care consideră litoralul Mării Negre ca fiind principala sursă de infectare cu SARS-CoV-2, Badea spune că un alt loc aduce îmbolnăvirile mai severe: locul de muncă!

ADVERTISEMENT

”Marea majoritate se duc dracului la muncă, unde nu ai cum să menții distanța timp de 8 ore pe zi, e imposibil.

”Sigur că sunt bune controalele, masca pe față, dar dacă asta-i tot, suntem condamnați, realitatea ne-o demonstrează”, a afirmat realizatorul TV, în pasa clasică cu emisiunea ”Sinteza Zilei”.

ADVERTISEMENT

Perspectiva unei crize este imensă

În acest context, Mircea Badea este de părere că perspectiva unei crize este și mai mare în momentul de față, dat fiind faptul că pandemia de COVID-19 a izolat România față de restul lumii bune.

”Mie mi se pare că trăim deja într-o oarecare apocalipsă, pentru că nu mă pot duce nicăieri, nu mai am cum să mai ies din această țară.” a mai precizat realizatorul ”În gura presei”.

Până la raportarea de marți a autoritățile, cea de pe 28 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 47.053 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. În total, 2.239 de persoane și-au pierdut viața după infectarea cu coronavirus, de la startul epidemiei.

ADVERTISEMENT