News

Mircea Badea anunță schimbări la Antena 3. Ce se întâmplă cu emisiunea În gura presei

10.05.2021 | 07:33
Mircea Badea anunta schimbari la Antena 3 Ce se intampla cu emisiunea In gura presei
Mircea Badea anunță schimbări importante la Antena 3. Ce se întâmplă cu emisiunea În gura presei. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Mircea Badea, prezentatorul În gura presei, una dintre cele mai vechi emisiuni din România, anunță schimbări importante în ceea ce privește producția de tip pamflet pe care o realizează seară de seară la Antena 3.

În acest weekend, vedeta postului de știri din trustul Intact a anunțat că emisiunea pe care o prezintă de mai bine de un deceniu și jumătate va intra pe post la o oră diferită, dintr-un decor schimbat.

ADVERTISEMENT

Mai mult, începând din această săptămână, Badea va fi prezent, zilnic, pe o ”pasă” prelungită cu Sinteza Zilei, talk-show-ul realizat de directorul Antena 3, Mihai Gâdea.

Mircea Badea, schimbări importante la Antena 3. Ce se întâmplă cu emisiunea În gura presei

Duminică, Mircea Badea a anunțat o serie de schimbări care vor afecta orarul, locația și intervențiile sale zilnice de la postul de știri la care este angajat.

ADVERTISEMENT

Astfel, În gura presei, clasica deja emisiune-pamflet de la Antena 3, va debuta, de duminică până joi, de la ora 23:45. Totodată, show-ul va fi găzduit de un platou diferit.

În ceea ce-l privește pe Badea, acesta va apărea pe post cu 45 de minute mai devreme, la 23:00, la obișnuita ”pasă” cu Sinteza Zilei, producția realizată de Mihai Gâdea. Până acum, acesta intra la talk-show în jurul orei 23:30.

ADVERTISEMENT

”În primul rând, ne mutăm din nou cu platoul, dar pentru dumneavoastră e tot aia.

Ideea este așa: în principiu, în fiecare seară, de la ora 23.00, o să apar, într-un fel de pasă de 30 de minute cu ceea ce se întâmplă în cealaltă emisiune, Sinteza Zilei (n.r. moderată de Mihai Gâdea), și după, de la 23.45, o oră întreagă”, a spus vedeta TV, duminică seară, în cadrul emisiunii sale de la Antena 3, anunță DcNews.

În gura Presei cu Mircea Badea, una dintre cele mai vechi și populare emisiuni din România

Mircea Badea realizează de foarte mulți ani, pe postul Antena 3, o emisiune pamflet de 50 de minute, ”În gura presei”, unde comentează evenimentele din presa cotidiană și știri despre politicieni, oameni de afaceri, artiști, sportivi, jurnaliști etc.

ADVERTISEMENT

Emisiunea este una dintre cele mai vechi ale postului, dar și cele mai vechi din România, cu o durată de 17 ani. Prima ediția a fost în 13 septembrie 2004.

ADVERTISEMENT