News

Mircea Badea: „Aș fi mai bogat ca Elon Musk, dacă aveam 1 euro de câte ori am auzit aceste cuvinte”

Mircea Badea se compară cu cel mai bogat om din lume. Prezentatorul emisiunii „În gura presei“ a găsit în glumă soluția prin care putea să aibă o avere mai mare decât Elon Musk.
28.12.2021 | 08:55
Mircea Badea As fi mai bogat ca Elon Musk daca aveam 1 euro de cate ori am auzit aceste cuvinte
Mircea Badea se compară cu cel mai bogat om din lume. Foto: colaj Fanatik. Sursa: Facebook
ADVERTISEMENT

Mircea Badea a dezvăluit care sunt cuvintele pe care le-a auzit „de un miliard de ori” în această perioadă a anului.

Plin de umor, prezentatorul de la Antena 3 a precizat că putea fi mai bogat decât miliardarul Elon Musk, dacă primea câte un euro de fiecare dată când a auzit patru cuvinte folosite des în perioadă cuprinsă între Crăciun și Revelion.

ADVERTISEMENT

Cum putea să devină Mircea Badea mai bogat ca Elon Musk. Cuvintele de care s-a săturat prezentatorul de la Antena 3

Mircea Badea

Prezentatorul emisiunii „În gura presei” a fost din nou pus pe glume în ediția de luni seară. Mircea Badea a dezvăluit  metoda prin care putea fi mai bogat decât Elon Musk.

„Începem cu încălzire uşoară. De exemplu, o să vină noaptea de Revelion. A fost Crăciunul, toate alea. Cred că am auzit cuvântul sarmale şi cuvântul porc de un miliard de euro.

ADVERTISEMENT

Dacă aş avea un euro pentru fiecare dată când am auzit sarmale, porc, meniu, masă, aş fi mai bogat decât Elon Musk”, a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii „În gura presei“, conform News.ro.

Ce avere are Elon Musk. Fondatorul Tesla e cel mai bogat om din lume

Zece lucruri neștiute despre cel mai bogat om din lume, Elon Musk. Colaj: Hepta.ro
Elon Musk. Colaj: Hepta.ro

În decursul anului 2021, fondatorul companiilor Tesla și SpaceX, Elon Musk, și-a mărit cu 110 miliarde de dolari averea. Astfel averea acestuia a ajuns la aproximativ 265 de miliarde de dolari.

ADVERTISEMENT

Recent, revista americană Time l-a desemnat pe Elon Musk personalitatea acestui an.

”Cel mai bogat om din lume, deși nu deține o casă și recent și-a vândut o parte din avere aruncă sateliți pe orbită și exploatează soarele, conduce o mașină creată de el, care nu folosește benzină și abia are nevoie de șofer.

Cu o mișcare a degetului, bursa urcă sau cade. Visează la Marte în timp ce călătorește pe Pământ, cu fălcile proeminente și de nestăpânit”, a fost descris Musk de către jurnaliștii celebrei publicații din SUA.

ADVERTISEMENT