Stiri sportive

Pariul nebun câștigător de 14.000 lei jucat de Mircea Badea: „E un bilet descreierat”

25.02.2021 | 21:53
Pariul nebun castigator de 14000 lei jucat de Mircea Badea E un bilet descreierat
ADVERTISEMENT

Realizatorul emisiunii “În gura presei” de la Antena 3, Mircea Badea, putea câștiga joi seară o sumă uriașă de bani din doar trei meciuri. Cunoscut drept un împătimit al pariurilor, moderatorul a ales trei meciuri tentante dintre cele desfășurate astăzi, 25 februarie, în returul “șaisprezecemilor” din Europa League.


Pariul „descreierat” al lui Mircea Badea a fost câștigător

UPDATE, 25 februarie, ora 21:53 / Mircea Badea a mizat corect pe biletul de pariuri pe care l-a considerat „descreierat”, însă realizatorul TV nu a câștigat suma astronomică, pentru că a dat cashout la suma de 2497,96 de lei.

ADVERTISEMENT

„UPDATE: Ok, am dat cashout acum, nu-mi plac statisticile de la ucrainieni.

Da, stiu, e un bilet descreierat. Foarte probabil n-o sa iasa. Dar acum ajung acasa si am un pic de timp si am si buton de cash out”, a anunțat Mircea Badea pe pagina sa de Facebook.

Postarea lui Mircea Badea. Sursă footo: Facebook/Mircea Badea chiar el
Postarea lui Mircea Badea. Sursă footo: Facebook/Mircea Badea chiar el

Cât s-au terminat meciurile selectate de Mircea Badea:

  • Ajax – Lille 2-1
  • Șahtior – Maccabi Tel Aviv 1-0
  • Rangers – Antwerp 5-2

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Ieri, 24 februarie, Badea a împlinit 47 de ani, ocazie cu care mai mulți colegi și fosți colegi precum Adrian Ursu, Diana Tache sau Teo Trandafir l-au felicitat.

ADVERTISEMENT

La finalul anului trecut, realizatorul de emisiuni și-a afișat public pe Facebook un bilet câștigător, acesta mizând 1000 de lei pe victoria lui Houston Rockets împotriva celor de la San Antonio Spurs.

Mircea Badea, mizează pe un bilet la pariuri cu câștig astronomic. Câți bani poate încasa

Badea a mizat 2000 de lei pe trei meciuri: Ajax Amsterdan – OSC Lille, Rangers – Royal Antwerp și Șahtar Donețk – Maccabi Tel Aviv. Realizatorul a pariat că gazdele se vor impune în fiecare dintre aceste trei meciuri.

ADVERTISEMENT

Câștigul potențial este de 14.274 de lei, ceea ce i-ar aduce un profit de peste 12.000 de lei, o sumă importantă chiar și pentru împătimitul parior.

“Da, știu, e un bilet descreierat. Foarte probabil n-o să iasă. Dar acum ajung acasă și am un pic de timp și am și buton de cash out”, a fost descrierea pozei postată de Mircea Badea pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Comentariile urmăritorilor nu au întârziat să apară, părerile fiind, ca de obicei, împărțite: unii considerând că este un bilet “verde”, în timp ce alții indicând meciul care consideră ei că îi vor strica planurile realizatorului:

“Ajax nu câștigă, retrage banii”

“Nu e deloc descreierat! Să fie verde!”

“Poate Ajax să fie ghimpele, dar în rest este ok”

“Ar fi mișto dacă iese.. un câștig bun, o să urmaresc rezultatele, de curiozitate…”

Personal, nu văd nicio problemă în a fi Verde acest bilet! Asta înseamna să ai cheag și să îți permiți să pariezi! Multă baftă!”

La momentul realizării știrii, Ajax conduce cu 1-0 pe Lille prin golul marcat de Davy Klassen, Rangers este la egalitate 1-1 cu Royal Antwerp, Alfredo Morelos a deschis scorul pentru scoțieni, iar Lior Refaelov a egalat pentru echipa belgiană. Șahtar și Maccabi Tel Aviv sunt la egalitate, 0-0.

 

ADVERTISEMENT