Life

Mircea Badea, boicot după ce Austria a votat împotriva intrării României în Schengen: „Pot să fiu rău”

Mircea Badea boicotează după ce Austria a votat împotriva României pentru Schengen. La ce renunță prezentatorul de la Antena 3 CNN.
09.12.2022 | 14:33
Mircea Badea boicot dupa ce Austria a votat impotriva intrarii Romaniei in Schengen Pot sa fiu rau
Mircea Badea, boicot după ce Austria a votat împotriva intrării României în Schengen. Foto Captură Antena 3 CNN
ADVERTISEMENT

Mircea Badea se alătură românilor care vor să boicoteze Austria și companiile de provenință din această țară care sunt prezente și în România.

Mircea Badea, boicot după ce Austria a votat împotriva intrării României în Schengen

Prezentatorul și-a făcut întregul plan pentru acest lucru, după ce Austria a votat împotriva intrării României în Schengen, și a mărturisit că este capabil să facă un efort îndelungat pentru a-i boicota pe austrieci.

ADVERTISEMENT

Acesta a mărturisit că are în plan să renunțe la energizantele pe care le iubește atât de mult, tocmai pentru că ele sunt produse de o firmă austriacă.

Mai mult, prezentatorul de la Antena 3 CNN a spus că energizantele nici nu își mai fac efectul în cazul lui, așa că trebui să renunțe la ele, aducând în discuție și argumentul că le-a dat foarte mulți bani austriecilor după ce a cumpărat ani de zile produsul lor.

ADVERTISEMENT

„Eu chiar sunt capabil să boicotez şi sunt capabil de efort îndelungat. Dacă îmi propun, pot să fiu rău. Şi poate mă las de energizantele lui peşte.

Şi aşa nu mă mai energizează, beau o găleată şi mă culc. Îţi dai seama câţi bani le-am dat?

ADVERTISEMENT

Auzi, ştii ce? Mă las de energizantele lu’ peşte şi gata. Sigur!”, a spus Mircea Badea la emisiunea sa de la Antena 3 CNN, În Gura Presei.

Mircea Badea, obsedat de energizant. Spunea că nu a mai băut apă de 30 de ani

Mircea Badea uimea în urmă cu ceva timp cu afirmațiile sale despre consumul de apă.

Acesta a spus că nu a mai băut apă de 30 de ani și că el consumă numai energizant. De altfel, el a mărturisit că bea băuturi energizante „cu căldarea”.

ADVERTISEMENT

„Mai vorbesc ocazional cu câte un doctor și îi zic că nu beau apă. Se uită la mine mirat: „poftim?! Nu beți apă?! Nu este bine, trebuie să beți apă”. Și eu îi zic: „nu am băut apă de 30 de ani”.

Mai beam apă când făceam sport, dar în rest, nu. Apoi, dacă mă vede cu un energizant, se crispează când aude că beau trei pe zi. Deocamdată nu am nimic. Bine… nici nu mi-am mai făcut analizele că poate le dau aparatele peste cap”, a mai spus Mircea Badea tot în emisiunea sa.

ADVERTISEMENT
Tags: