Life

Mircea Badea, bombardat cu mesaje de ziua sa de naștere. Care a fost cea mai inspirată

25.02.2021 | 07:45
Mircea Badea bombardat cu mesaje de ziua sa de nastere Care a fost cea mai inspirata
Mircea Badea, bombardat cu mesaje de ziua sa de naștere. Care a fost cea mai inspirată. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Mircea Badea a fost bombardat cu mesaje la împlinirea frumoasei vârste de 47 de ani, care a avut loc pe 24 februarie. Prezentatorul de la Antena 3 a primit cele mai inspirate și originale urări de la colegi și familie. 

Realizatorul emisiunii „În gura presei”, a primit urări fabuloase de la persoane apropiate, printre acestea numărându-se Teo Trandafir, Radu Tudor sau Adrian Ursu. Nu a fost uitat nici de rude, una dintre cele mai speciale urări fiind de la fiul său, Vlad.

ADVERTISEMENT

Băiatul lui Mircea Badea și al lui Carmen Brumă a ținut să-i transmită celebrului său părinte să aibă parte de multe mașini, dar și de emisiuni secrete și misterioase, vedeta fiind la cârma show-ului de la Antena 3 de mai bine de 17 ani.

Mircea Badea a primit urări speciale de ziua sa. Care a fost cea mai inedită

„Multe mașini, multe vacanțe distractive. Emisiuni secrete și misterioase”, este urarea făcută de Vlăduț, băiatul lui Mircea Badea, informează antena3.ro.

ADVERTISEMENT

„Pentru că e ziua ta și toată lumea a spus că te susține, eu mi-am propus să fac altceva: să te întrețin. Sigur, pentru asta ar trebui să am cu ce dar, neavând cu ce, m-am gândit să-ți urez să devii zeul banului pe Bursa de Valori!”, i-a transmis Adrian Ursu.

„Un grup de trei, potrivit legii penale, este un grup organizat”, a fost mesajul lăsat de Diana Tache pentru ziua de naștere a lui Mircea Badea.

ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai speciale urări a venit din partea lui Teo Trandafir cu care Mircea Badea a fost colegă ani la rând la începutul carierei în televiziune. Vedeta de la Kanal D a ținut să-i amintească cum arăta în acele vremuri, dovadă imaginile de arhivă publicate în mediul online.

„De la doamna Teo Trandafir. Au fost realizate în urmă cu puțin timp :))) P.S. Păcat, totuși, că băiatul din imagine nu mai e de mult printre noi”, a scris prezentatorul de la Antena 3 în dreptul imaginilor cu pricina.

ADVERTISEMENT

Celebrul om de televiziune nu a fost uitat de aniversarea sa nici de Răzvan Dumitrescu, care a ținut să-i transmită să aibă parte de tinerețe sufletească și să rămână în continuare alături de cei din fața micilor ecrane și de cei dragi.

De asemenea, Sabrina Preda l-a sunat pe Vlad Voiculescu pentru a-l anunța că e ziua lui Mircea Badea. Ministrul Sănătății a ținut să-i transmită lui Mircea Badea mesajul de „La mulți ani!”.

ADVERTISEMENT