Life

Mircea Badea, comentarii în direct despre fotografia cu care Loredana Groza a încins internetul: „Dumnezeule!”

Loredana Groza a publicat o imagine cu care a încins imaginația urmăritorilor din mediul online, iar dilema este daca poartă sau nu lenjerie intimă. Mircea Badea a comentat fotografia, în direct.
11.08.2022 | 16:54
Mircea Badea comentarii in direct despre fotografia cu care Loredana Groza a incins internetul Dumnezeule
Mircea Badea a comentat fotografia Loredanei Groza. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dacă până acum Loredana Groza a postat numeroase imagini în care era îmbrăcată provocator, de data aceasta, diva a încins imaginația urmăritorilor din mediul online cu o fotografie în care pare că nu poartă lenjerie intimă. Dilema a ajuns și la urechile lui Mircea Badea, care și-a spus părerea în direct, în emisiunea sa de la Antena 3.

Mircea Badea a comentat una dintre cele mai controversate fotografii ale Loredanei Groza. Ce a spus jurnalistul, în direct?

Nu mai este nicio surpriză că Loredana Groza este mândră de felul în care arată la 52 de ani și nu sfiește să publice în mediul online fotografii în ipostaze care de care mai provocatoare.

ADVERTISEMENT

Recent diva s-a fotografiat în oglindă, iar din imagine pare că lipsește lenjeria intimă, singurul obiect vestimentar la vedere fiind un tricou, scurt, care i-a lăsat la vedere abdomenul.

Printre zecile de comentarii în care cântăreața era complimentată s-au numărat și persoane care s-au întrebat dacă aceasta este, într-adevăr, dezbrăcată.

ADVERTISEMENT

Mai multe persoane i-au trimis postarea lui Mircea Badea, iar celebrul jurnalist, cunoscut pentru modul sincer în care își exprimă părerile, a comentat ceea ce a văzut chiar în timpul emisiunii sale, În gura presei, difuzată pe Antena 3.

„Dumnezeule! Votul meu ar fi că nu poartă”

Astfel, după ce a analizat descrierea, „Lazy afternoon.. (nr. după-amiază leneșă) Lady L” și faptul că locația selectată de Loredana Groza a fost „Undeva în Balcani”, jurnalistul a votat și în privința dilemei.

ADVERTISEMENT

„Deci, dânsa se află undeva în Balcani și s-a pozat așa. Am stat așa un pic, m-am uitat așa. E pe Instagram, adică dânsa a postat. Când am văzut-o eu, avea deja 4.641 de aprecieri. Dumnezeule!

E tare asta cu aprecieri, îmi place. Nu e cu like-uri, e cu aprecieri. Are un fel de pijama, sau ceva, un top cu vedere la buric, dar întrebarea este: Poartă sau nu poartă? Și votul meu ar fi că nu poartă.

ADVERTISEMENT

Părerea mea este că nu poartă. Munții noștri aur poartă și doamna Loredana nu poartă! Ok. Ce să zic? Nu zic nimic. Stau liniștit”, a spus Mircea Badea citat de WowBiz.ro. 

ADVERTISEMENT