News

Mircea Badea comentează clipul Loredanei Groza. De ce cântă Jador în fața mai multor oglinzi?

27.04.2021 | 07:32
Mircea Badea comenteaza clipul Loredanei Groza De ce canta Jador in fata mai multor oglinzi
Mircea Badea comentează clipul Loredanei. De ce cântă Jador în fața mai multor oglinzi? Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Colaborarea Loredanei Groza cu mai mulți interpreți de manele nu a scăpat ochiului lui Mircea Badea. Luni, acesta a explicat de ce Jador, unul dintre actorii piesei ”Fericire”, lansată pe 22 aprilie, cântă în fața mai multor oglinzi.

Pe ”pasa” zilnică de la Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea, realizatorul ”În gura presei” a comentat în stilu-i caracteristic o serie de aspecte sesizate în această piesă.

ADVERTISEMENT

Dacă mulți au criticat melodia, Badea a preferat să privească mai relaxat și cu mai mult umor melodia. El a observat unele detalii de ordin astrologic alea creației și s-a oprit asupra momentului în care intră în scenă unul dintre interpreți.

Mircea Badea explică ce ce cântă Jador în fața mai multor oglinzi în clipul cu Loredana

Cel mai vizionat și controversat videoclip al momentului din muzică, în care Loredana Groza cântă alături de cunoscuți interpreți de manele, precum Florin Salam, Costi Ioniță, Vali Vijelie, Culiță Sterp, Nicu Paleru, Jean de la Craiova și Adi de la Vâlcea, a fost comentat și de Mircea Badea.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul emisiunii ”În gura presei” afirmă că a observat un detaliu care ar putea scăpa unui privitor neavizat. El s-a oprit asupra apariției în piesă a unui coleg de videoclip al Loredanei, cunoscutul Jador.

Badea l-a comparat cu președintele Iohannis în ceea ce privește aspectul său fizic și apoi s-a dus în zona astrelor și a explicat simbolistica celor patru oglinzi în fața cărora stă cântărețul.

ADVERTISEMENT

”Împreună cu domnul Radu Tudor, aseară, am mai văzut niște aspecte care pot scăpa unui ochi neavizat, cum ar fi, de exemplu, domnul acela musculos, ca domnul Iohannis la vaccin – nu pot, totuși, să nu fac această comparație, deși mi-am propus să nu o mai fac. Pe domnul acela musculos cred că îl cheamă ca pe un parfum: Jador.

Dânsul este dezbrăcat, e la bustul gol, și se uită în patru oglinzi mici. Ai observat asta? Nu se uită într-o oglindă mare. Putem vorbi și despre numerologie, sună-l pe domnul Voropchievici. Nu știu ce înseamnă cifra 4, dar cred că am înțeles de ce nu era o oglindă mare.

ADVERTISEMENT

Pentru că acolo clar a fost cineva care s-a gândit ‘băi, nu-i punem o oglindă mare lu’ omul ăsta! Îi punem mai multe oglinzi mici, ca să zic așa’.

Întrebare: de ce? Uite, când apare dânsul la bustul gol și se uită în oglinzi mici (…) Domnule, patru oglinzi mici, de ce? Pentru că fiecare reflectă câte un aspect dintr-o personalitate complexă. Înțelegi? Așa, o oglindă mare se uită omul frontal în ea: ‘uite-mă pe mine’. Patru oglinzi mici: aspecte, complexitate, ați înțeles?”, a explicat Mircea Badea la Antena 3.

Câte vizionări are videoclipul Loredanei pe YouTube

La 24 de ore de la lansare, aproape un million de vizualizări avea, pe Youtube, melodia Loredanei Groza, ”Fericire”. Aceasta face parte din ultimul proiect al artistei și este o melodie pe care artista o cântă alături de zece dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele: Jador, F. Salam, Costi, Culiță, Baboiash, Ștefan, Nicu Paleru, Adi VL, Jean Craiova și Vali Vijelie.

Între timp, la ora scrierii acestui articol, melodia a ajuns la peste 3,7 milioane de vizualizări și ocupă locul 1 în trending.

ADVERTISEMENT