News

Mircea Badea dă încă o lovitură la pariuri. Ce meci i-a adus un câștig important

16.12.2020 | 12:10
Mircea Badea da inca o lovitura la pariuri Ce meci ia adus un castig important
ADVERTISEMENT

Mircea Badea, realizatorul emisiunii ”În gura presei” de la Antena 3, a dat o nouă lovitură la pariuri sportive și și-a demonstrat din nou abilitatea de a prinde meciurile cu potențial.

După ce în ultimele zile a pariat în special pe fotbal, omul de televiziune a schimbat registrul și a jucat pe un meci contând pentru pre-sezonul din NBA.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea a riscat 1.000 de lei pe victoria lui Houston în disputa cu San Antonio, iar în cele din urmă acest lucru s-a întâmplat, o cotă de 1,68 devenind ”verde” pe biletul online al prezentatorului.

Mircea Badea a câștigat din nou la pariuri. Ce meci i-a adus un câștig important

După ce în weekend a ratat la mustață un ”2” solist jucat pe live la meciul de Bundesliga dintre Union Berlin și Bayern Munchen, Mircea Badea s-a revanșat cu un meci din Campionatul Nord American de Baschet (NBA).

ADVERTISEMENT

La duelul din pre-sezon dintre Houston Rockets și San Antonio Spurs, omul de televiziune a mizat pe victoria gazdelor, pe care a mizat suma de 1.000 de lei la o cotă de 1,68.

Meciul din SUA a început cu mari emoții pentru Badea. După repriza 1, oaspeții conduceau cu 31-25, iar cele 10 milioane de lei vechi părea pierdute.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Rockets și-au revenit și au câștigat toate cele trei reprize care au urmat. Cu scorul de 112-98, Houston s-a impus, iar prezentatorul s-a ales cu un câștig de aproape 700 de lei.

Mircea Badea a câștigat din nou la pariuri. Ce meci i-a adus un câștig important. Sursa foto: Facebook

Badea, un jucător experimentat la pariuri

Realizatorul ”În gura presei” este un jucător cu experiență destul de mare la pariuri. În special pe Facebook, Mircea Badea face publice biletele pe care le plasează, iar majoritatea sunt câștigătoare.

ADVERTISEMENT

Recent, Mircea Badea a pariat 2.000 de lei că se vor înscrie cel puțin două goluri pe durata meciului Norvegia – România. Cum “tricolorii” au fost umiliți, scor 0-4, jurnalistul a câștigat 2. 840 de lei.

Acesta a avut însă și eșecuri, inerente în viața pariorilor. În noiembrie, Mircea Badea a încercat să speculeze cota lui Trump de la alegerile prezidențiale din SUA, mizând nu mai puțin de 3.000 de lei pe victoria candidatului Republican.

În cazul în care acesta ar fi câștigat, Mircea Badea ar fi fost recompensat cu o sumă imensă: 8.400 de lei. Nu s-a întâmplat așa, iar omul de presă a ratat biletul.

ADVERTISEMENT
Tags: