News

Mircea Badea, derapaj în direct! „E una care frământă un fel de cocă scârboasă”

10.07.2019 | 17:12
Mircea Badea derapaj in direct E una care framanta un fel de coca scarboasa

Mircea Badea a avut un nou derapaj în direct! De data aceasta, vedeta Antenei 3 a surprins pe toată lumea cu o afirmație extrem de controversată. Badea s-a luat de câștigurile unei vloggerițe și a dezvăluit și suma de bani colosală pe care aceasta o încasează într-o singură zi. Tânăra reușește să câștige și 40 de mii de dolari pe zi, suma pe care Badea o consideră uriașă mai ales că nu înțelege nici motivul.

Mircea Badea, derapaj în direct!

Astfel, Mircea Badea s-a luat de un vlogger la modă, Izabela Stress, o tânără din Suceava, care are două canale pe Youtube cu peste 6 milioane de abonați și fani din mai multe țări. ”Băi, Căline, vrei să facem figurine de plastilină? Ia caut-o, mă, pe Izabela asta Stress. Dacă ea a câștigat ea 40.000 într-o zi, stai mă că mor și eu să văd ce figurine face. Ce figurine face, frățioare. Vreau să văd figurinele de plastilină, să nu murim proști” a comentat Mircea Badea, în emisiunea ”În Gura Presei”

La puține momente după ce a urmărit clipul, Mircea Badea a erupt. ”Hai mă, ne luăm și noi niște plicuri d-astea. Câte plicuri are, murim de plictiseală, murim de bătrânețe. Care-i treaba? Ce să-i spun acestei mermeleli? Este o vomă verde și care-i treaba? Face ceva din ea până la urmă? E ceva grav în neregulă cu mine de nu înțeleg poanta. Trebuie să fie undeva o poantă”, a spus Badea.

Mircea Badea, derapaj în direct! Mircea Badea
Mircea Badea nu înțelege cu vloggerița are 6 milioane de fani. Sursa foto – facebook

Badea, nemulțumit de ideea unui vlogger

Mircea Badea a continuat pe aceeași linie. ”Iar începe mă cu asta? Iar începe la fel? La fel sunt toate? Care-i diferența între unul și altul?” a comentat Mircea Badea al doilea video. ”La asta se uită… Băi, voi vedeți același lucru pe care-l văd eu? E una care frământă un fel de cocă scârboasă. Deci așa ceva… Și s-a terminat, bă, s-a terminat? Atât?

Câți oameni s-au uitat la asta? 552.000 de oameni. Băi, terminați cu GRECO! 552.000 de pe 7 mai și are 2.000 de aprecieri. Are 7 milioane de abonați. Bă, ești nebun?” au fost reacțiile lui Mircea Badea.