Life

Mircea Badea, despre întâlnirea din trafic cu Simona Halep. “După ce se îmbracă zice: Cu ce mașină merg?”

Mircea Badea s-a întâlnit zilele trecute cu Simona Halep în trafic. Jurnalistul nu s-a putut abținut și a făcut câteva comentarii despre bolidul jucătoarei de tenis.
14.10.2021 | 15:37
Mircea Badea despre intalnirea din trafic cu Simona Halep Dupa ce se imbraca zice Cu ce masina merg
Mircea Badea, despre întâlnirea din trafic cu Simona Halep. "După ce se îmbracă zice: Cu ce mașină merg?". Sursă foto: instagram
ADVERTISEMENT

Mircea Badea a comentat în stilul său caracteristic întâlnirea din trafic cu Simona Halep. Jucătoarea de tenis se afla la volanul primului SUV scos pe piață de Aston Martin DBX, care costă peste 300.000 de euro.

Jurnalistul nu a fost extrem de impresionat, mai ales că după părerea lui culoarea bolidului este neinspirată.

ADVERTISEMENT

Simona Halep are o adevărată colecție de mașini de lux, valoarea totală a acestora ajunge undeva la aproape un milion de euro.

Mircea Badea, despre întâlnirea din trafic cu Simona Halep. “După ce se îmbracă zice: Cu ce mașină merg?”

Mircea Badea s-a întâlnit de curând cu Simona Halep în trafic. Sportiva conducea o mașină de lux al cărei preț este de aproximativ 300.000 de euro. Aceasta și-a luat recent un Aston Martin DBX, primul SUV scos de britanici.

ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis are o adevărată colecție de mașini, unele fiind câștigate la diferite turnee.

Jurnalistul nu s-a putut abține și a făcut câteva comentarii după ce a văzut-o pe sportivă la volanul bolidului.

ADVERTISEMENT

“Ideea e că n-a vândut niciuna (n.r. – mașinile câștigate de Simona la turneele de tenis)! Adică le-a primit ‘cado’, dar nu le-a valorificat, le-a ținut! Dar eu când am văzut-o prin oraș, zilele trecute, era cu Aston Martin. Și Aston Martin și-a lansat SUV-ul de curând!

Nu și l-a lansat de multicel. Ea mai întâi se îmbracă și după aia zice: ‘Ia stai, mă, puțin! Cu ce mașină merg azi?’. Poate de asta avea… Totuși, culoarea de la Aston Martin, eu nici nu știam că fac ăia, era vișinie!

ADVERTISEMENT

Cu toată dragostea, vișinie? Adică… îhh!”, a spus Mircea Badea la Radio Zu.  

Ce mașini are Simona Halep

Simona Halep și-a luat permisul de conducere în anul 2012. Într-un interviu acordat în urmă cu ceva vreme aceasta recunoștea că a avut unele dificultăți la examen și a picat la sală de două ori.

După ce și-a luat permisul de conducere a fost văzută la volanul mai multor bolizi de lux. Se știe că iubește mașinile, iar în garajul său se află o colecție impresionantă. De altfel, Ion Țiriac spunea că acesta nu a vândut nicio mașină primită cadou la diferite turnee.

Printre mașinile pe care le are sportiva se numără un Mercedes-Benz CLS AMG, un Mercedes-Benz GLE 450 AMG, un Mercedes-Benz SL63 AMG Cabrio, un Porsche 911 Carrera S, un Porsche Panamera și un SUV Range Rover.

ADVERTISEMENT