News

Mircea Badea, dezlănțuit după concertul lui Dorian Popa care a sfidat toate normele sanitare: „Trebuie să îl bage la pușcărie”

16.07.2020 | 22:00
Mircea Badea dezlantuit dupa concertul lui Dorian Popa care a sfidat toate normele sanitare Trebuie sa il bage la puscarie
ADVERTISEMENT

În plină pandemie de coronavirus, când bilanțul persoanelor infectate crește pe zi ce trece și atârnă tot mai greu pe umerii medicilor care au atins deja capacitatea maximă în spitale, Dorian Popa ține concerte în spații închise, fără să-i pese de distanțare socială. Noaptea trecută, cântărețul a răspuns prezent invitației de a încinge atmosfera la petrecerea de „majorat” a unei fete din comuna doljeană Malu Mare.

Evenimentul a avut loc într-un restaurant din localitate, în prezența a peste 50 de adolescenți care nu purtau măști de protecție și ignorau total distanțarea socială impusă de autorități în contextul pandemiei. E de prisos să mai spunem că legea care prevede că la astfel de petreceri pot participa maxim 20 de persoane a fost încălcată cu bună știință.

ADVERTISEMENT

La vederea imaginilor publicate în mediul online, Mircea Badea nu s-a sfiit să taxeze în termeni extremi de duri abaterea colegului său de trust. Ba chiar a susținut vehement că această faptă nu poate rămâne nepedepsită. „Trebuie să intre la pușcărie”, a tunat și a fulgerat realizatorul TV.

Mircea Badea l-a luat la țintă pe Dorian Popa după concertul din Oltenia

Eu mi-am început ziua văzând că Dorian Popa a ”ghiorlăit”. Că a ”ghiorlăit” e clar. Că s-a dus acolo, la o petrecere, un majorat, la Craiova, unde nu s-au respectat regulile, e adevărat. Că el ”ghiorlăie”, este clar!

ADVERTISEMENT

Dar câți ani îl bagă la pușcărie pentru faza asta? Trebuie să îl bage! Nu ai cum! Trebuie să îl bage la pușcărie!”, a afirmat răspicat Mircea Badea în cea mai recentă ediție a emisiunii sale de pe Antena 3.

De parcă aceste atacuri nu ar fi fost de ajuns, Dorian Popa a intrat acum în vizorul autorităților și riscă să fie sancționat. Tatăl tinerei care a organizat petrecerea de „majorat” și patronul restaurantului s-au ales deja cu amenzi usturătoare.

ADVERTISEMENT

Reacția Poliției din Dolj după concertul lui Dorian Popa

Având în vedere informaţiile apărute în spatiul public, referitoare la organizarea unei petreceri făra respectarea măsurilor impuse pe perioada starii de alertă, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni au efectuat verificări, pentru stabilirea stării de fapt si pentru luarea măsurilor care se impun.

Astfel, poliţiştii au stabilit faptul că în seara zilei de 14/15 iulie a.c., a fost organizată o petrecere privată la un local de evenimente prevazut cu piscina exterioară din comuna Malu Mare, la care au participat mai multe persoane.

ADVERTISEMENT

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat organizatorul evenimentului în persoana unui bărbat de 44 de ani, din comuna Malu Mare care a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020. De asemenea, a fost sancţionat şi un bărbat de 41 de ani, din Malu Mare, în calitate de administrator al localului respectiv, cu amendă în valoare de 3000 de lei, conform Legii 55/2020.

Sănătatea și siguranța cetățenilor reprezintă o prioritate pentru poliţişti. Astfel, recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Dolj.

ADVERTISEMENT