Life

Mircea Badea, dezvăluire în premieră. Cum a ajuns să fie arestat în Anglia

Mircea Badea a făcut o dezvăluire în premieră în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 3. Realizatorul TV a fost arestat în Anglia cu ceva timp în urmă.
04.06.2021 | 08:16
Mircea Badea dezvaluire in premiera Cum a ajuns sa fie arestat in Anglia
ADVERTISEMENT

Mircea Badea a făcut o dezvăluire în premieră în cadrul emisiunii „În gura presei”, pe care o prezintă la Antena 3. Prezentatorul TV a fost arestat în Anglia în urmă cu câțiva ani.

Vedeta de televiziune a povestit acest episod în ediția de joi seară a emisiunii pe care o moderează. Totul s-a întâmplat din cauza unei erori.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea, dezvăluire în premieră. Cum a ajuns să fie arestat în Anglia

Mircea Badea le-a povestit telespectatorilor o experiență pe care nu o pote uita prea ușor. Realizatorul TV a fost arestat în Anglia cu mulți ani în urmă din cauza unei erori.

Prezentatorul de la Antena 3 a fost ridicat de trupele de intervenție din cauza unei erori total neplăcute.

ADVERTISEMENT

Din această cauză, Mircea Badea întâmpina adesea probleme atunci când ajungea în aeroporturile din Marea Britanie, iar alții se amuzau pe seama situației prin care a trecut atunci.

Mircea Badea nu a făcut niciodată publică această întâmplare nefericită, iar acum a decis să spună tot.

ADVERTISEMENT

„Mie mi-au luat ADN-ul la un moment dat. Vă spun, așa, pe scurt: pe mine m-au arestat odată în Anglia. Nu am povestit niciodată asta, nu e nimic teribil.

A venit SWAT Team să mă aresteze și în vreo 12 ore s-a lămurit situația și cu aceeași mașină m-au dus înapoi în aeroport.

ADVERTISEMENT

După interogatoriu mi-au luat ADN-ul și a venit un cetățean cu trusă specială. Îți bagă pe interiorul obrazului un fel de periuță cu care te râcâie un pic.

Adică nu se ia așa pur și simplu. Nu, tăticule! Deschizi gura și, pe interiorul obrazului, îți ia cu o periuță aspră.

Ca să nu fie teorii ale conspirației: a fost o greșeală de eroare toată treaba din Anglia, dar s-a întâmplat dintr-o eroare la care eu am avut o contribuție semnificativă. E spectaculos în sine, dar neimportant.

După aia, de câte ori mă duceam la Londra, chit că era escală în Londra pentru că mergeam în SUA sau mă înorceam din SUA, toți din delegația în care eram râdeau că ziceau că iar ajung la pașapoarte…”, a povestit Mircea Badea în cadrul emisiunii „În gura presei” de la Antena 3.

Mircea Badea, despre zborurile din pandemie

Mircea Badea a mai povestit cum decurge un zbor cu avionul în plină pandemie. Prezentatorul a fost plecat alături de soție și copil în urmă cu cîteva luni, fiind nemulțumit de condițiile de zbor.

Vedeta TV spune că pasagerii din avion nu mai țin cont de distanțare atunci când mănâncă la bord, scrie gândul.ro. La momentul respectiv, resturantele din aeroport erau închise din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

La câteva zile după relaxarea restricțiilor, care au început de pe 15 mai, Mircea Badea nu a renunțat la masca de protecție în aer liber.

Prezentatorul a spus atunci că niciodată nu l-a deranjat obligativitatea purtării măștii în spațiile deschise. Mircea Badea își pune masca după ce iese din platoul de la Antena 3 și până acasă, așa cum a recunoscut în emisiunea-pamflet pe care o moderează.

ADVERTISEMENT