Life

Mircea Badea, dezvăluire neașteptată în direct la Antena 3. Ce nu s-a știut despre prezentatorul emisiunii În gura presei

Mircea Badea și-a deschis sufletul și a oferit mai multe informații despre viața personală și despre felul său de a fi. Detaliile au fost discutate într-o emisiune, în direct.
15.02.2022 | 09:52
Mircea Badea dezvaluire neasteptata in direct la Antena 3 Ce nu sa stiut despre prezentatorul emisiunii In gura presei
Mircea Badea, informații personale. Ce nu poate face niciodată prezentatorul de la Antena 3. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatorul a scos la iveală o latură mai puțin cunoscută. Iubitul lui Carmen Brumă a făcut o dezvăluire neașteptată despre propria persoană, precizând că este o fire sensibilă.

Vedeta nu a ezitat să vorbească în direct despre anumite lucruri din viața de zi cu zi. În felul acesta Mircea Badea a subliniat faptul că este milos cu animalele și insectele mici.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie moderatorul emisiunii „În gura presei” a povestit cum scoate din casă muștele pe care sub nicio formă nu le omoară. În plus, a mărturisit ce le face gândacilor.

Mircea Badea, informații personale. Ce nu poate face niciodată prezentatorul de la Antena 3

„Eu am un obicei: nu omor niciodată insectele. Nu pot. Devin vegetarian în secunda 2. Sunt milos rău! Crede-mă, eu fugăresc o muscă să o dau afară din casă, de mai intră zece. Pe cuvânt!

ADVERTISEMENT

Îi sting lumina într-o parte, i-o aprind în cealaltă. Adică, îi fac un culoar. Nu există! Îi conving: hai, te roagă tata. Nu, nu pot! Și asta cu musca… Cum să omor musca?

La fel și când văd gândaci din ăștia, nu mai știu să le zic acum, probabil că și ei vor fi de mâncare în curând, dar eu n-am cum să fac așa ceva.

ADVERTISEMENT

Eu devin vegetarian în secunda doi, dacă aș putea să rezolv ceva. Dă-mi niște mere cu niște ștevie, e ok!

Îl iau frumos cu șervețelul. Îl prind, îl iau, cu atenție să nu-l strivesc, deschid geamul și îl dau afară”, a declarat Mircea Badea în emisiunea „Punctul de întâlnire” de la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea, alergic la părul de pisică

În altă ordine de idei, cunoscutul prezentator a dezvăluit că deși este milos din fire, în același timp nu adoră deloc pisicile. Vedeta de la Antena 3 este alergică la părul acestor animale.

„Sunt prietenul insectelor și al animalelor mici. Cu pisicile nu, că nu am cum să fiu prieten cu pisicile pentru că sunt mega alergic la pisici. Pisicile îmi fac foarte mult rău.

Eu nu le fac lor, dar trebuie să stau departe de ele. Mă transform, nu vrei să vezi așa ceva! Sunt alergic la modul terminal!”, a mai spus iubitul lui Carmen Brumă, în aceeași emisiune.

Radu Tudor a rămas surprins legat de dezvăluirile făcute de Mircea Badea. Prezentatorul nu a știut de această latură „bio” a renumitului jurnalist de la Antena 3.

ADVERTISEMENT