News

Mircea Badea, gest extrem. A apelat la ajutorul unei cunoscute prezentatoare TV pentru a-și recupera permisul

28.07.2020 | 08:49
Mircea Badea gest extrem A apelat la ajutorul unei cunoscute prezentatoare TV pentru asi recupera permisul
ADVERTISEMENT

Mircea Badea a povestit, la Antena 3, un gest extrem comis în anii 90, atunci când, pentru a-și recupera permisul auto, a recurs la ajutorul unei colege din presă.

Prezentatorul ”În gura presei” a recunoscut, după zeci de ani, că a apelat la ajutorul unei cunoscute prezentatoare TV pentru a-și recupera permisul care îi fusese suspendat.

ADVERTISEMENT

Colega la care Badea face referire este o altă prezentatoare populară în România, Gabriela Cristea, imaginea mai multor reality-show-uri în ultimii ani.

Mircea Badea a apelat la ajutorul unei cunoscute prezentatoare TV pentru a-și recupera permisul

Mircea Badea și Gabriela Cristea au fost colegi, în începuturile lor din presă, la postul Tele 7 ABC, un canal de televiziune apărut la nici cinci ani după Revoluția din 1989.

ADVERTISEMENT

Luni seară, în emisiunea ”Sinteza Zilei” de la Antena 3, cei doi au rememorat un episod complicat din anii 90. Complicat pentru Mircea Badea.

Rămas fără permisul auto, acesta a apelat la ajutorul Gabrielei Cristea în această chestiune, un ajutor specific acelor vremuri în România, din ce spune Badea.

ADVERTISEMENT

”Ţin minte că la un moment dat mi-a luat mie carnetul. M-ai ajutat tu pe mine (n.r. Badea, către Cristea), ţin minte. S-a prescris? Staţi aşa… ca să nu zic altfel. În fine, mi-a luat carnetul şi eram oarecum disperat.

Oricum, şi cu carnet tot nu aveam benzină, deci nu ştiu de ce eram disperat. Şi i-am zis, băi Gabi, eu practic nu am mai mâncat două săptămâni, dar am un prilej să îmi dea unul carnetul şi trebuie să mă duc să… cum ar veni. Şi mi-ai dat tu un cartuş de ţigări şi l-am rezolvat. Eu ţin minte oamenii care m-au ajutat”, a declarat Mircea Badea la Antena 3.

ADVERTISEMENT

La cele spuse de prezentatorul TV, Gabriela Cristea a reacționat: “Mă bagi la complicitate“.

Mircea Badea și Gabriela Cristea, colegi la Tele 7 ABC

Tele 7 ABC a fost unul dintre canalele clasice post-revoluție. Postul se lansa oficial, la 13 August 1994. A fost unul de profil generalist, având atât emisiuni Talk-Show cât și buletine informative.

Tele 7 ABC a fost și locul unde mari vedete de azi au prezentat emisiuni. Astfel, printre cei care au trecut pe acolo îi putem aminti pe Corina Chiriac, Teo Trandafir, Andreea Berecleanu, Mihaela Rădulescu, Gabriela Cristea, Mircea Badea, Florin Călinescu sau Dan Diaconescu.

ADVERTISEMENT