News

Mircea Badea îi dorește moartea lui Augustin Lazăr! Mesaj tranșant, după anunțul pensionării

19.04.2019 | 19:05
Mircea Badea mesaj dur pentru Augustin Lazar, iesit la pensie

Jurnalistul Mircea Badea șochează din nou cu un mesaj foarte dur postat pe o rețea de socializare! De data aceasta, cel luat în vizor este fostul procuror General al României, Augustin Lazăr, iar motivul este cererea magistratului de a ieși la pensie.

Mircea Badea a avut un mesaj extrem de dur pentru Augustin Lazăr, proaspăt ieșit la pensie

”Javra dracului vrea sa se pensioneze cu o suma imensa. Sa o foloseasca la inmormantare!”, este mesajul postat de Mircea Badea pe pagina sa de Facebook. Fanii realizatorului de televiziune nu s-au lăsat mai prejos și au comentat și ei în același stil și în aceeași direcție.

”Tămâie și lumânări să-și cumpere din prima pensie!”, ”La câți bani are poate să își construiască un mausoleu!”, ”Sau la pachete de la familie cat este in inchisoarea de la Aiud”, ”O sa fie o înmormântare regeasca cu 30 000 lei”, ”Oameni care au muncit o viață și au produs in tara asta au pensii mizere iar acest răufăcător va avea o pensie uriasa această este o mare nedreptate”, sunt doar câteva dintre comentariile celor care îl urmăresc pe Mircea Badea.

Mircea Badea pensie Augustin Lazar
Mircea Badea si-a iesit din minti atunci cand a auzit ca Augustin Lazar va avea cea mai mare pensie din Romanie

Augustin Lazăr va avea cea mai mare pensie din România

Procurorul General al României, Augustin Lazăr, și-a depus candidatura pentru al doilea mandat, însă în spațiul public au apărut nișt acuzații foarte grave la adresa sa. Mai mulți deținuâi politici au declarat că Augustin Lazăr i-a ținut nevinovați în penitenciare, înainte de anul 1989 și le-a interzis eliberarea, deși și-au ispășit sentințele la care au fost condamnați.

Lazăr a negat că ar fi făcut așa ceva, dar, în schimb, și-a depus cererea de ieșire la pensie, cerere care a și fost aprobată de Consiliul Superior al Magistraturii. Pensia sa va fi una mai mult decât îndestulătoare, în jur de 27 de mii de lei pe lună, și va fi, probabil, chiar cea mai mare pensie din România!